Annonce
Læserbrev

OB. Pas på abonnenterne

Annonce

Læserbrev: Første sektion fredag den 6. december 2019 handler kun om en fodboldkamp for mange år siden. Jeg synes, det er lige i overkanten. Selvfølgelig var det en flot præstation, men at bruge en hel sektion på det virker forkert.

Ord som "miraklernes tid er ikke forbi" virker jo helt religiøse. Som om OB nærmest er en åbenbaring. En "åbenbaring" som holdes i live af en vis Niels Thorborg, som jeg ikke kan omtale uden at komme på kant med injurielovgivningen. Jeg vil bare sige, at han er utrolig "smart". Og det er jo ikke strafbart.

Kunne man dog ikke have holdt omtalen inden for sportssiderne fremfor at fremstå som OB's medlemsblad. Så mange fans har OB vel heller ikke bedømt efter fremmødet til OB's kampe? De holder måske ikke engang avis mange af disse fans?

Så FS pas på jeres abonnenter, hvis loyalitet efterhånden kun beror på dødsannoncerne. Det er for tyndt efterhånden, men det er måske bevidst? Jeg vil overveje mit abonnement og jeg ved, at flere overvejer det samme. Og er det så ikke muligt, hvis man henvender sig til en journalist, at få i det mindste en kvittering for modtagelsen?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce