Annonce
OB

OB ophæver kontrakter med to spillere

Kingsley Madu, 24, skrev i august sidste år kontrakt med OB. Nu dribler Madu den anden vej og ud af byen. Madu har tidligere spillet for blandt andre slovakiske AS Trencin og belgiske Zulte Waregem. Foto: OB.dk
Kingsley Madu og Jonathan Harboe kan med øjeblikkelig virkning søge nye klubber og gå efter mere spilletid. Begge spillere vil være gratis for nye klubber.

FODBOLD: OB får et par lønnumre gjort ledige, og et par unge spillere får dermed chancen for at søge nye udfordringer.

OB er enige med Kingsley Madu og Jonathan Harboe om at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt, så begge nu har chancen for at finde en ny klub, melder klubben.

Kingsley Madu kom til OB i sommeren 2019 efter et prøveophold og fik en et-årig kontrakt. Den udløber den 30. juni, men begge parter er enige om at ophæve den med dags dato, så venstrebacken kan komme videre med det samme.

Jonathan Harboe har været en del af det succesfulde U19-hold i Ådalen, som ligger suverænt nummer et i rækken, og samtidig har han trænet med hos superligatruppen. Harbo kom til OB som 13-årig fra vores Øens Hold-samarbejdsklub Sanderum og havde kontrakt til sommeren 2021.

Både klub og spiller er enige om at ophæve den før tid, så midtbanespilleren kan søge nye udfordringer øjeblikkeligt, melder klubben.

Kingsley Madu nåede at få debut på Superliga-holdet og er en teknisk fornuftig og mobil venstrebenet forsvarer, men nigerianeren fik dog ikke bidt sig fast i opstillingen.

Jonathan Harboe er en løbestærk, teknisk sikker holdspiller, der kan bruges flere steder på midtbanen.

Sport Fyn vurderer, at Kingsley Madu vil afsøge markedet både inden og uden for landets grænser, mens Jonathan Harboe formentlig vil prøve at finde en klub, hvor han han er relativt sikker på fast spilletid.

Spillermarkedet er dog lige nu komplet udforudsigeligt. Dels på grund af den meget omtalte krise i samfundet, dels på grund af mange klubbers lebastede økonomi og dels på grund usikkerhed om den fremtidige sportslige indplacering i divisionerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Odense

Odense vil også være CO2-neutral: I Aarhus og København er biltrafikken smertensbarnet

Annonce