Annonce
OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Den hårdtkæmpende Anders K. Jacobsen, her under en Superligakamp mod Randers, roses af sportsdirektør Jesper Hansen for sin altid professionelle tilgang - selv i tiden uden så meget spilletid. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mandag sagde OB farvel til Bashkim Kadrii og Mathias Greve. Nu forlader også Anders K. Jacobsen klubben, der i øjeblikket træner i Tyrkiet.

Odense Boldklub og angriberen Anders K. Jacobsen går hvert til sit. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Anders har været en god mand for OB gennem snart fem år og har altid givet sig 100 procent for klubben. I de seneste sæsoner er han gledet ud af startopstillingen, og der er flere foran ham i den offensive række. Derfor er det bedre, at han får tid til at finde nye udfordringer, og vi er sammen blevet enige om at ophæve kontrakten nu. På den måde kan Anders helt frit forhandle med en anden klub og skal ikke eventuelt vente til sommer med et skifte, hvor han er transferfri, udtaler sportsdirektør Jesper Hansen.

Han roser angriberen, der har været i OB siden 2015, for sin hårde arbejdsindsats og altid professionelle indstilling:

- Gennem hele perioden uden så mange spilleminutter har Anders opført sig professionelt og har aldrig pebet over at være sat udenfor eller spillet på reserveholdet. Han er mødt til træning med samme seriøse indstilling hver dag og har knoklet for klubben. Samtidigt har han ærligt givet udtryk for, at der var andre foran ham, og at han bare måtte kæmpe endnu hårdere for spilletid. Det afføder enorm respekt fra klubbens side, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden og håber, at han finder en ny klub snart, siger Jesper Hansen.

Anders K. Jacobsen kom til OB fra Næsby Boldklub i 2007. Siden blev han lejet ud til Vejle Boldklub og skiftede til Næstved i 2010. Et halvt år senere tog han igen til Næsby, hvor han var i halvandet år, inden den fynske angriber tog til Fredericia FC i 2012.

Året efter kom den nomadiske målscorer til AaB, hvor han blev dansk mester og pokalvinder. Efter to år i Nordjylland tog han tilbage til Fyn og OB i 2015.

I denne sæson har Anders K. Jacobsen spillet 12 kampe og scoret to gange. I alt blev det til 161 kampe og 37 scoringer for OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Emil fortæller om indsekter på Kulturøen

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Annonce