Annonce
Sport

OB-manager: Svært at finde vores flow

Michael Hemmingsen så mange af sine spillere arbejde hårdt, men han savnede løsninger.

FODBOLD: OB-manager Michael Hemmingsen erkendte, at han og spillerne var svært skuffede over kampen, der kostede Oliver Christensen en muskelskade, Jeppe Tverskov en karantæne og måske også en frygtet ny skade til unge Max Fenger.

OB-manager Michael Hemmingsen har hentet to point i tre kampe i nedrykningsspillet efter den indledende sejr i grundspillets sidste kamp mod AaB i Aalborg, hvor fynboerne nu skal hen allerede onsdag aften igen. Foto: Claus Fisker.

- Vi er rigtig skuffede. Det var stolpe-ud og vi fik ikke udnyttet de muligheder, der var, selv om vi havde ønsket os lidt flere. Bolden røg bare ikke ind, og så laver vi selv fejl og indkasserer mål. Vi havde svært ved at finde os selv i tankerne, dynamik, synergi og flow i spillet, sagde Michael Hemmingsen.

- Sønderjyderne har ikke meget andet end deres mål og et par dødbolde. Vi kan spille bedre, for det er det, der ærgrer, for det har skabt resultater. Jeg er ærgerlig over Oliver Christensens skade, for han har gjort et fantastisk stykke arbejde for os, og det er altid ærgerligt.

Annonce

- Issam Jebali og Aron Elís Thrandarson levede vel godt?

- Der er mange, der lægger kræfter i kampen, men vi får ikke valuta for det. Vi prøver over hele linjen at løbe de ekstra meter, der skal til. Men løsningerne fandt vi ikke. Banen var blevet klart bedre, så det havde ikke noget med det at gøre. Nu skal vi forblive på hesten og sørge for, at den stadig er i bevægelse.

- Vi skal i allerhøjeste grad tage os af, at Lyngby vinder. Vi skal skrabe point, for vi er en del af nedrykningsspillet. Vi havde forsøgt med fire offensive på toppen og de prøvede at løse det bedste muligt, fastslog en ærgerlig manager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce