Annonce
OB

OB-målscorer klar i spyttet: Vi hører til i top 6

Issam Jebali sikrede med sin scoring et enkelt point til OB mod Sønderjyske. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Issam Jebali scorede OB's mål i 1-1-kampen mod Sønderjyske. Han slår fast, at OB som klub hører til i top 6.

FODBOLD: Efter 1-1 torsdag aften mod den direkte konkurrent Sønderjyske, så forbliver OB på sjettepladsen inden de tre sidste kampe i grundspillet.

Fynboernes målscorer mod sønderjyderne, Issam Jebali, slår fast, at OB skal ende i mesterskabsspillet.

- Vi hører til i top 6. Vi har alt, det kræver. Vi har gode spillere og en god stab omkring truppen. Alt er godt. Vi har hele tiden troet på, at vi hører til i top 6, siger Jebali til Sport Fyn.

- Vi har alt i vores egne hænder og går efter det. Det går den rigtige vej. Nu skal vi bare holde benene på jorden og arbejde hårdt. Vi har altid vores mindset på at vinde - det er det mest vigtige. Vi tænker til en hvilken som helst kamp, at vi er bedre end det andet hold, siger tuneseren.

Annonce

Bander baner langt væk

Det har længe været et tema for de fleste, der følger Superligaen, at de meget dårlige baner er stærkt generende for spillet. Dem er den fynske målscorer også meget træt af.

- Jeg forstår virkelig ikke, hvordan vi kan blive ved med at spille på den slags baner. Men selvom banen var dårlig, så forsøgte vi alligevel at bygge spillet op fra forsvaret og prøve at spille offensiv fodbold.

Selvom Sønderjyske nok var en smule bedre i første halvleg, så mente angriberen, at OB's store chancer havde retfærdiggjort en sejr til gæsterne.

- Måske dominerede de første halvleg, men de skabte næsten ingen chancer. Vi skabte flere chancer, og deres målmand havde en rigtig god redning fra Ayos (Okosun, red.) hovedstød, og så brændte jeg også en stor chance, men vi holder hovedet højt og forbliver positive.

- Vi spiller meget bedre nu, end vi gjorde i starten af sæsonen. Vi skaber flere chancer nu og spiller mere fremadrettet fodbold. Vi har gjort det godt, og ikke tabt i mange kampe nu, slutter målscoreren.

Næste gang Jebali og resten af OB-spillerne får mulighed for at hente point, er søndag aften, når fynboerne gæster Nørreskoven og møder Vejle. Der er kickoff kl. 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce