Annonce
OB

OB-målmand var dybt skuffet

Oliver Christensen må have tænkt på denne OB-chance, da han forklarede sig. Mads Frøkjær-Jensen og Max Fenger har netop brændt en stor dobbeltchance midt i anden halvleg. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Oliver Christensen ked af, at modstanderne bare skal score et enkelt mål for at vinde.
Annonce

Fodbold: De ansvarlige i den sportslige ledelse gik hvileløst og skuffede rundt på atletikbanen i Aarhus, og målmand Oliver Christensen var tydeligt skuffet, selv om han undervejs reddede et par giftige AGF-forsøg.

- Vi skaber ikke nok, og der har været symptomatisk for vores seneste ti kampe. Det er det, som vi skal arbejde allermest med nu. Vi kæmper med at få scoret, for det besværliggør meget for os, når modstanderne kan vinde ved bare at score et enkelt mål, sagde OB-keeperen.

- I første halvleg skaber ingen af holdene det store, men efter pausen får AGF for mange indlæg og så er det kun et spørgsmål om, hvornår de får slået kapital af det. Jeg er sindssyg skuffet, for vi kunne godt have brugt en sejr efter Horsens's sejr i dag, sagde Oliver Christensen, der dog ikke ville høre om nedrykningsfare på nuværende tidspunkt.

- Det synes jeg ikke, at vi skal bruge tid på, selv om det hele rykker tættere og tættere på. Vi har vel syv kampe endnu og der er 21 point at spille om, så skal sørge for at vinde på søndag, og så må vi se, hvad det rækker til.

Med en OB-sejr på søndag over Esbjerg skal både Lyngby og AC Horsens miste point for at OB kan kommende på ottendepladsen, der er redningsplanken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce