Annonce
OB

OB: Ludwig sendes til Horsens

Alexander Ludwig er solgt til AC Horsens pr. omgående. Foto: Sugi Thiru
Alexander Ludwig solgt til AC Horsens med omgående virkning

FODBOLD: Forsvarsspilleren Alexander Ludwig er med omgående virkning solgt til AC Horsens, der mangler en stopper efter salget af Sivert Heltne Nilsen til Elfsborg.

- Alexander Ludwig har været en rigtig god mand for OB. Han har været en kulturbærer gennem sin tid i klubben, og han har altid udvist megen professionalisme. Han er en vellidt person i klubben og er gået godt i spænd med resten af spillerne, siden han kom til sidste år. Han startede med at spille fast, men i takt med, at konkurrencen er er blevet hårdere, står der nu andre spillere foran ham. Nu har han så fået en chance for at søge nye udfordringer, og vi vil ikke stå i vejen for hans ønske, da han har været en loyal mand for klubben i den tid, han har været her. Vi er glade for at kunne hjælpe Alexander videre og ønsker ham held og lykke i den næste del af karrieren, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Selv siger Alexander Ludwig om sit skifte:

- Jeg har været i en god dialog med OB om min position og mine muligheder for spilletid. Da jeg ikke stod først på holdkortet, så er jeg rigtig glad for, at det kunne lade sig gøre at komme til AC Horsens. Jeg har haft et utroligt godt år i OB, og det var fedt at være med i det sidste år, hvor det gik så godt for holdet. Det har været dejligt at være en del af, og jeg har mødt mange mennesker og fået gode venner i klubben. Jeg vil altid se tilbage på tiden i OB som noget positivt, men det her er den rigtige løsning for mig lige nu. Det var en fornøjelse, så længe det varede, og jeg vil gerne sige tak til fansene for den opbakning, jeg altid har fået. Det har kunnet mærkes, og det sætter jeg meget pris på. Nu glæder mig til at komme videre med et nyt kapitel, tilføjer han.

Både Jeppe Tverskov, Ramon Leeuwin, Marco Lund, Oliver Lund og måske senere Daniel Obbekjær stod foran Alexander Ludwig på holdkortet og Ludwig har tidligere spillet for AC Horsens, som sendte ham til Odense i sommeren 2018.

Alexander Ludwig blev slået tilbage i sin tid i OB, da han i december pådrog sig et delvist overrevet bageste korsbånd, så OB blev tvungen til at hente Oliver Lund, og han har markeret sig så stærkt, at han fik tilbudt en kontrakt i Ådalen efter gode forårsmåneder i klubben. Alexander Ludwig har foreløbig ikke haft gener af sin skade og undgik en operation.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Tulipanen ved rådhuset ramt af selvtægt: Fredag fejrer de frivillige skulptur-rensere, at de nu er færdige på rådhuspladsen

Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce