Annonce
OB

OB laver lang kontrakt med ekvilibristen Mads Frøkjær

Mod Helsingborg forleden scorede Mads Frøkjær-Jensen til 1-0 og forsøgte sidenhen mange spændende ting med bolden. Foto: Christian Nordholt
20-årige Mads Frøkjær-Jensen er nu OB'er frem til sommeren 2024.

FODBOLD: OB har satset i noget råt talent og vildskab.

Klubben har nu forlænget kontrakten med kun 20-årige Mads Frøkjær-Jensen frem til sommeren 2024.

Han blev for fem år siden hentet i Hvidovre og hans karriere kulminerede for nylig, da han blev efterudtaget til U21-landsholdet.

- Mads har udviklet sig utroligt meget, siden han kom til klubben som talentfuld ungdomsspiller og blev indlemmet på vores akademi. Her har han arbejdet sammen med vores dygtige trænere og gradvist rykket sig så meget, at han kom i superligatruppen i sommeren 2018. Han er en spiller, der kan noget særligt med bolden, og det er noget, folk kan lide at se. Der var mange, der blev overraskede, da de så ham i startopstillingen mod FC Midtjylland på udebane, men han spillede en fremragende kamp i vores 1-0 sejr, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen i pressemeddelelsen.

- Sidenhen scorede han og lavede assist mod AC Horsens og bliver bare ved med at arbejde på sit spil i alle træningspas. Det udmøntede sig i, at han kom med på U21-landsholdets træningslejr i Tyrkiet, hvor han også fik debut mod Slovakiet. Mads går en stor fremtid i møde, og vi er derfor glade for at kunne lave en lang kontrakt med ham, tilføjer Jesper Hansen.

Selv siger Mads Frøkjær til OB's presseafdeling om sin nye kontrakt:

- Jeg har været i OB i lang tid, og det er bare min klub. Især det seneste år er det gået meget frem, så jeg synes, at det giver fin mening at forlænge kontrakten nu, og jeg er glad for at få chancen. Jeg har fået den tillid fra træneren, som betyder så meget, og så er det op til mig at hæve bundniveauet, så jeg kan præstere godt over en længere periode. Når klubben tilbyder mig så lang en kontrakt, så viser den virkelig, at den vil mig, og jeg har det på samme måde med OB.

- Jeg synes, det er fedt, at man satser så meget på akademiet og spillere af egen avl i OB, for når man ser nogle af dem slå igennem, så bliver man inspireret. Sådan har det også været for mig, og på den måde hjælper vi også hinanden, fordi andre unge kan se, hvad det kan blive til her.

- Min ambition er, at jeg nu skal bide mig endnu mere fast. Jeg skal arbejde med mit offensive spil, som var det, der fik mig til klubben til at starte med, og så skal der bare arbejdes. Jeg drømmer jo også om at komme til udlandet på et tidspunkt, og hvis jeg gør det godt her i et par år, så kan klubben også tjene på at sælge mig videre, lyder det.

Mads Frøkjær fik debut i Superligaen den 14. juli 2019 og har spillet ni kampe for OB i landets bedste række samt to kampe i Sydbank Pokalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce