Annonce
OB

OB-keeper sparkede til reklameskiltene i ærgrelse

Sønderjydernes pressemand Jacob Ravn er i øvrigt Middelfart-dreng og tidligere sportsredaktør for Jyske Vestkysten, der jo som bekendt hører til i disse linjers koncern fra Holger Danske i Helsingør til Borris i det lidt mørkere Jylland.

------

OB-keeper Oliver Christensen pådrog sig ved et vækspark kort før pausen en fiberskade i låret og var færdig. Det var en tydelig ærgerlig målmand, der forlod banen i pausen efter st være tilset og dumpet af læge Thomas Haller. Oliver Christensen sparkede på reklameskiltet fra HD Ejendomme på vej ud. Hans Christian Bernat gik i stykker  i Horsens og er på vej tilbage. Ved den lejlighed var Oliver Christensen blevet syg.

Annonce

-----

Som altid der noget fynsk over gæsterne Marc Dal Hende bor også i Odense, og Julius Eskesen, Toivo Vadum og Anders K. Jacobsen er jo alle fynboer.

-----

Toivo Vadum, gæsternes målmandstræner, hilste ekstra hjerteligt på OB-assistenten Tonny Hermansen. De har en fælles fortid i Næsby Boldklub.

-------

Denne søndag eftermiddag spillede OB for tre tomme tribuner, mens den fjerde var dækket pletvist af reservespillere, ansatte i klubben og journalister. Men det ændrer sig fra næste kamp, hvor tilskuere igen må komme ind på Nature Energy Park.

Pludselig stod pokalfighter-pokalen fra sidste års pokalfinale på Sport Fyns pressebord på stadion. Den fik Anders K. Jacobsen dengang for to mål i finalen mod AaB og sønderjyderne vandt altså 2-0. Pressechef Jacob Ravn fra Sønderjyske havde den med til Odense for at aflevere den til Danske Sportsjournalisters repræsentant Martin Davidsen. Sportsjournalisterne udpeger pokalfighteren og Sønderyske er så i finalen igen i denne sæson - denne gang mod Randers. Fynske Anders K. Jacobsen kan altså erobre pokalen igen. Foto: Leif Rasmussen

------

Fra mandag 19. april klokken 12 begynder billetsalget nemlig til næste hjemmekamp, hvor Lyngby kommer på besøg, på www.ob.dk/billet. Alle - også sæsonkortholdere - skal bestille deres billet via internettet. Sæsonkort kan altså ikke bruges som billet på dagen.

------

Elias Hansborg lavede et hattrick på OB’s U17-ligahold, der i weekenden vandt 7-0 hjemme over AGF. Det ene mål var flottere end det andet og Tobias Augustinus-Jensen og Markus Jensen havde lavet imponerende forarbejde til et par af målene. Midt i anden halvleg lavede Elias Hansborg, der tidligere har været bedste spiller i sin kategori ved avisens indestævne, sit fjerde mål. Tobias Augustinus-Jensen lavede to og Tobias Larsen også et mål. OB ligger midt i rækken, mens AGF er i bunden.

-----

Elias Hansborg, er barnebarn til den tidligere socialdemokratiske borgmester Palle Hansborg-Sørensen, der har været borgmester i både Kerteminde og Munkebo Kommune. OB’s U19-, Y17- og U15-hold vandt alle tre over AGF i Ådalen i weekenden.

------

Paw Johansen, fynsk fjerdedommer, havde vanen tro et pænt job med at holde gemytterne i kog. Men helt gnidningsfrit var det ikke. I første halvleg blev det dog for meget og dommer Peter Kjærsgaard måtte give Sønderjyskes assistent Niels Lodberg en advarsel.

----

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce