Annonce
OB

OB-keeper: Det var utilfredsstillende

FC Midtjyllands Pione Sisto har netop scoret det tredje mål efter et konge-frispark, som OB-keeper Oliver Christensen anerkendte bagefter. (Photo: Henning Bagger / Ritzau Scanpix)
Både målmand og træner talte om stor klasseforskel

Fodbold: Oliver Christensen havde stået en brandkamp i OB-målet og alligevel var fynboerne langt fra at få noget med hjem fra Herning.

- Det er en ærgerlig følelse. Men som andre siger, så er Midtjyllands sejr meget fortjent. De skaber syv-otte chancer indenfor tyve minutter. Det er aldrig tilfredsstillende, og det var kampen heller ikke fra vores side. I starten af anden halvleg får vi lidt bedre styr på det og Jens Jakob og Jeppe har et par fine chancer og vi kunne have prikket en ind.

- Men skal vi være helt ærlige, så var det ikke mange minutter af kampen, som vi dominerede, sagde Oliver Christensen til Sport Fyn.

- Jeg synes egentlig, at jeg får lukket Kaba ned ved deres udligning. Men han tramper bolden ned i græsset og hen over min skulder. Det er et besynderligt mål. Det har jeg aldrig prøvet før - heller ikke til træning. Det var træls.

- De er lidt heldige ved deres to første mål. Men det må man ikke stå og være skuffet over bagefter. Det ville være for meget at forlange. Det tredje, som Sisto sparker ind, er godt. Det er ikke for sjov, at han har spillet La Liga. Han havde vi svært ved at kontrollere, erkendte OB-keeperen, der godt ved, hvad der nu kræves på fredag i Lyngby.

- Det er en sejr. Ellers begynder det at se skidt ud. Det er faktisk et must, at vi skal vinde.

Annonce

Fladt ned

Jakob Michelsen lagde sig fladt ned.

- Midtjylland var bedre i alle spillets facetter. De viste, hvorfor de er dansk mester og skal spille gruppespil i Champions League mod Atalanta på onsdag. Hvis vi skal have noget med, så skal vi have marginalerne på vores side. Det havde vi i første halvleg. Der var de mindst en klasse bedre end os. Kun storspil af Oliver Christensen og en omstilling gjorde, at vi førte. Derfor lavede vi også om i pausen, og det vil jeg gøre igen, selv om vi førte 1-0. De havde spillet igennem vores hold i hele første halvleg, hvor forskellen var større end i anden halvleg, erkendte OB-træneren.

- Vi ville dække mere i bredden og sætte wingbacks tidligere op, så ingen var i tvivl, om det var kant eller back'en, der skulle dække. Den del lykkedes, og vi skulle have kendt vores besøgelsestid i starten af anden halvleg, tilføjede Jakob Michelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce