Annonce
OB

OB-islænding måtte spille højreback for første gang i karrieren

Aron Thrándarson måtte for første gang i karrieren agere som højreback. Foto: Claus Fisker
Da Kasper Larsen blev skadet mod Vejle, gjorde et par omrokeringer, at Aron Thrándarson endte på højre back for første gang i karrieren. Det gjorde han gerne, selvom det var lidt mærkeligt for ham.

FODBOLD: En skade til Kasper Larsen i første halvleg af nederlaget til Vejle betød lige pludselig, at Aron Thrándarson gik fra at spille på venstre kant til at skulle ned at spille på højre back.

Det var første gang i karrieren, at islændingen prøvede at spille i højre side af forsvaret.

- Det var lidt mærkeligt at gå fra at spille på kanten til at skulle spille højreback. Jeg gjorde mit bedste for at levere en solid præstation, siger Aron Thrándarson til Sport Fyn.

Annonce

- Nogle gange er man bare nødt til at være en holdspiller, og vi har et par skader på holdet. Jeg gjorde bare mit bedste for at hjælpe holdet. Det var bare ikke nok.

- Jeg prøvede bare at gøre det simple, men det er svært at svare på, hvordan jeg gjorde det. Vi må se det igennem på video.

Det blev som sagt til et nederlag mod Vejle. Det var tredje nederlag til vejlenserne i tre kampe i indeværende sæson, og det frustrerer OB'eren fra Island.

- Det er meget skuffende at tabe. Det er altid hårde kampe mod Vejle, og nu har vi tabt til dem tre gange. Det er ikke godt nok.

Især OB's offensiv haltede efter, og de formåede ikke at skabe det helt store mod i Vejle-mandskab, der stod kompakt og dybt.

Lige præcis det offensive er noget, islændingen vil have fokus på frem mod næste kamp.

- Vi skal bruge tiden på at få styr på vores flow i angrebet. Mod Vejle blev det for statisk, og vi skabte ikke så meget. Vi prøvede, men det var altid den sidste aflevering, der lige manglede.

- Vejle straffede os hårdt. De havde vel to chancer og scorede et mål, og sådan er fodbold. Hvis man ikke skaber noget, så kan man blive straffet i stedet, fortæller Thrándarson.

Han har mest spillet centralt i banen i foråret, og der er også her, han selv foretrækker at spille. Dog er han klar på at spille, hvor træneren har brug for ham.

- Jeg synes, jeg er bedst centralt, men jeg spiller der, hvor Michael (Hemmingsen, red.) beder mig om at spille, slutter han.

Næste gang OB skal i aktion er søndag den 18. april, når Sønderjyske gæster Nature Energy Park.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Ny bydel skrotter baghaven for naturens skyld: - Vi skaber en skov sammen med en by

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Bo i skoven midt i byen: Ny bæredygtig bydel med 220 boliger vises på verdens største arkitekturkongres

Annonce