Annonce
OB

OB indleder Superligaen med et brag

OB-tilhængere i fuldt flor i kampen mod Brøndby 25. maj. I den nye superligasæson indleder OB med endnu et brag mod FC Københavns regerende mesterhold. Foto: Nils Svalebøg
OB tager imod mesterholdet FC København i første runde af den nye superligasæson midt i juli. OB spiller hjemme i de to første runder.
Annonce

Fodbold: Når superligasæsonen skydes i gang midt i juli, åbner OB med et brag af en kamp. I premiererunden spiller OB hjemme i Odense mod det regerende mesterhold fra FC København. Det fremgår af superligaprogrammet, der blev offentliggjort onsdag.

I premieren skal sølv- og bronzevinderne mødes, når FC Midtjylland får besøg af Esbjerg. De øvrige kampe i premieren er Sønderjyske-Randers, Brøndby-Silkeborg, AC Horsens-FC Nordsjælland, Hobro-AGF og Lyngby-AaB.

Første runde skal spilles 12.-15. juli. Der bliver først sat præcise datoer på kampene om et par uger.

I anden runde spiller OB også hjemme. Det bliver mod oprykker Lyngby.

Til gengæld spiller OB ude i de to efterfølgende runder. I tredje runde skal OB til Brøndby, der jo snuppede fjerdepladsen og en europæisk plads for næsen af OB med sejren i Odense i sidste spillerunde i maj, og i fjerde runde skal OB til Esbjerg.

OB skal i femte runde hjemme møde Randers, og i sjette runde skal OB til Farum for at møde FC Nordsjælland.

Herefter hedder OB's program til og med 13. runde Hobro (ude), Sønderjyske (hjemme), Silkeborg (ude), AGF (hjemme), FC Midtjylland (ude), AC Horsens (ude) og AaB (hjemme).

Grundspillet består i alt af 26 runder, hvoraf de 20 spilles i efteråret og de seks sidste runder spilles i starten af 2020, inden slutspillet begynder.

Man kan se hele programmet for grundspillet på superliga.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Svogre starter møbelvirksomhed: Kunderne står i kø for at købe håndlavede fynske borde

Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Annonce