Annonce
OB

OB indleder Superligaen med et brag

OB-tilhængere i fuldt flor i kampen mod Brøndby 25. maj. I den nye superligasæson indleder OB med endnu et brag mod FC Københavns regerende mesterhold. Foto: Nils Svalebøg
OB tager imod mesterholdet FC København i første runde af den nye superligasæson midt i juli. OB spiller hjemme i de to første runder.

Fodbold: Når superligasæsonen skydes i gang midt i juli, åbner OB med et brag af en kamp. I premiererunden spiller OB hjemme i Odense mod det regerende mesterhold fra FC København. Det fremgår af superligaprogrammet, der blev offentliggjort onsdag.

I premieren skal sølv- og bronzevinderne mødes, når FC Midtjylland får besøg af Esbjerg. De øvrige kampe i premieren er Sønderjyske-Randers, Brøndby-Silkeborg, AC Horsens-FC Nordsjælland, Hobro-AGF og Lyngby-AaB.

Første runde skal spilles 12.-15. juli. Der bliver først sat præcise datoer på kampene om et par uger.

I anden runde spiller OB også hjemme. Det bliver mod oprykker Lyngby.

Til gengæld spiller OB ude i de to efterfølgende runder. I tredje runde skal OB til Brøndby, der jo snuppede fjerdepladsen og en europæisk plads for næsen af OB med sejren i Odense i sidste spillerunde i maj, og i fjerde runde skal OB til Esbjerg.

OB skal i femte runde hjemme møde Randers, og i sjette runde skal OB til Farum for at møde FC Nordsjælland.

Herefter hedder OB's program til og med 13. runde Hobro (ude), Sønderjyske (hjemme), Silkeborg (ude), AGF (hjemme), FC Midtjylland (ude), AC Horsens (ude) og AaB (hjemme).

Grundspillet består i alt af 26 runder, hvoraf de 20 spilles i efteråret og de seks sidste runder spilles i starten af 2020, inden slutspillet begynder.

Man kan se hele programmet for grundspillet på superliga.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce