Annonce
OB

Genlæs livebloggen og hør Sport Fyns videoanalyse: OB snupper vigtig sejr

Janus Drachmann fik comeback i OB's kamp mod Sønderjyske, men var herefter skadet til kampen i Randers. Her blev Jens Jakob Thomasen skadet og nu er der bud efter anføreren igen. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
OB mangler tre profiler, men skal vinde over AaB for at have en chance for top seks.
Annonce

FODBOLD: OB bliver skudt agterud og ned mod nedrykningspladserne i Superligaen, hvis ikke det bliver til en sejr hjemme over AaB, der er ubesejret i fire kampe i træk.

OB er alvorligt svækket uden spilstyrer Jens Jakob Thomasen, der har brækket storetåen. Det er spøgsmålet om anfører Janus Drachmann er tilstrækkeligt i form til at overtage opgaven.

Bagude er forsvars-styrmand Jeppe Tverskov og venstre back Jørgen Skjelvik ude med skader og det gavner næppe sammenhængskraften hos fynboerne.

Islændingen Sveinn Aron Gudjohnsen er inde i billedet til startopstillingen og det indikerer en meget direkte OB-stil uden trang til at tegne de helt store mønstre på en sikkert blød og hurtigt ophoven græsbane i Bolbro.

AaB er favoritter med spillere som Lucas Andersen og Kasper Kusk som giftige angrebsstjerner, som OB nok vil forsøge at pakke sig omkring, så de ikke får plads i omstillingerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce