Annonce
Sport

OB henter fortjent overtidspoint mod FC Midtjylland

Nicklas Helenius (th.) reddede et point til OB i overtiden i hjemmekampen mod FC Midtjylland.

Nicklas Helenius scorede i overtiden til 1-1, da OB helt fortjent hentede 1-1 mod et tamt FC Midtjylland-hold.

Angriberen Nicklas Helenius scorede i overtiden, da trængte OB på falderebet i søndagens superligakamp sikrede sig 1-1 mod den forsvarende mester, FC Midtjylland.

Kriseramte OB leverede på mange parametre en opløftende og meget aggressiv præstation mod et tamt mesterhold, der ikke formåede at kreere meget i opgøret.

Remisen betyder, at FCM er treer i Superligaen med 11 point efter seks runder. OB er sidst med sine beskedne to point.

Første halvleg var en spillemæssig meget jævn affære, hvor et halvtamt FCM-hold havde bolden mest, men ikke tilspillede sig meget udover et par ufarlige dødbolde.

OB var mere aggressiv og spillede sig frem til flere muligheder, men hjemmeholdets spillere valgte ofte at afslutte fra distancen, og det blev aldrig for alvor udfordrende for FCM-keeper Jesper Hansen, da præcisionen i dén grad manglende.

Billedet fortsatte efter pausen, hvor angriberen Anders K. Jakobsen efter en lille times spil sparkede OB og opgørets hidtil største chance forbi rammen.

FCM havde stort set intet kreeret, inden offensivspilleren Mikkel Duelund efter 74 minutter fik lov at vende rundt på kanten af feltet og sparke bolden på stolpen.

Sidste sæsons FCM-topscorer, Marc Dal Hende, var hurtigst over returbolden og blev noteret for sin første sæsonscoring.

OB-kantspiller Troels Kløve og højrebacken, Ryan Johnson Laursen, forsøgte at svare igen, men manglende skarpheden.

Den havde Nicklas Helenius til gengæld i overtiden, da han sparkede bolden op i hjørnet med en følt inderside efter en retur.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce