Annonce
OB

OB havde trænet nyt ’våben’ igen og igen: Mod Vejle fyrede fynboerne det af - men det blev en fuser

Aron Elis Thrándarson vandt sine dødbolde søndag aften, hvor OB havde svært ved at tilspille sig chancer. Arkivfoto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
OB kom til Vejle med et nyt våben, der involverede fynboernes bomstærke islænding Aron Elís Thrándarson. Det blev dog aldrig rigtig farligt.

FODBOLD: OB mødte op i Vejle søndag aften med et nyt våben i arsenalet.

Forud for opgøret havde fynboerne brugt holdets sidste træning lørdag til at øve en ny hjørnesparkskombination, som blev forsøgt i praksis flere gange i Nørreskoven, hvor OB tabte 2-0.

I korte træk gik OB's nye "våben" ud på, at Jens Jakob Thomasen på hjørnespark skulle slå en høj bold om bagerst i modstandernes felt, hvor OB’s omkring to meter høje islænding Aron Elís Thrándarson skulle dukke op og heade bolden tilbage i feltet i retning af en OB-mand.

Allerede i kampens første 20 minutter fik OB to hjørnespark, hvor det nye ”våben” på dødbolde blev forsøgt i praksis.

Første forsøg gik nogenlunde efter planen. Jens Jakob Thomasen serverede bolden i det planlagte rum, hvor Aron Elís Thrándarson via sin fysik ubesværet kom op til bolden og headede den på tværs. Situationen blev dog ikke for alvor farlig.

I andet forsøg gentog nogenlunde samme scenarie sig, men heller ikke her blev det farligt.


Vi havde nogle planer i dag. En af dem var, at jeg skulle gå efter bolden. Jeg synes, det gik okay. Nogle af dødboldene blev farlige, men de har også nogle høje spillere.

Aron Elís Thrándarson


Annonce

Thrándarson hver gang

I begyndelsen af anden halvleg kunne man høre OB's cheftræner Jakob Michelsen råbe ind til Oliver Lund ”ram Thrándarson hver gang. Også på indkast”.

Kort tid efter kom der netop et indkast, som Oliver Lund kastede ind mod Thrándarson, der igen ubesværet steg op og headede bolden videre, men her blev det heller ikke for alvor farligt.

Efter kampen spurgte Sport Fyn hovedpersonen selv, hvordan han oplevede at være målet for OB's dødbolde.

- Vi havde nogle planer i dag. En af dem var, at jeg skulle gå efter bolden. Jeg synes, det gik okay. Nogle af dødboldene blev farlige, men de har også nogle høje spillere.

- Kampen generelt var præget af fight, og jeg synes generelt ikke, at banen var særlig god. Det var en 50-50-kamp, synes jeg. De får det første mål, og så bliver det svært, da de er stærke i forsvaret. Men jeg synes, at vi skal være bedre og kreere flere chancer. Vi gjorde vores bedste, men i dag var det ikke nok, erkender islændingen på noget nær flydende engelsk.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Tina Petersen betaler selv 25.000 kr. for genoptræning: Politikere kræver redegørelse om hendes forløb

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce