Annonce
OB

OB har træningskampe på plads: Tester mod fynboer og Brøndby

De fynske tropper starter sæsonen om små to uger. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

FODBOLD: Træningskampene frem mod den nye sæson er på plads for OB. Her står den nye cheftræner Andreas Alm overfor udfordringer af forskellige størrelser.

Den første kamp med svenskeren i spidsen bliver fredag den 25. juni, hvor OB skal spille mod samarbejdsklubben Haarby IF i anledning af klubbens jubilæum. Her skal der spilles to gange 30 minutter.

Tirsdag den 29. juni tager holdet så på træningslejr til Nyborg. Samme dag skal anden træningskamp spilles, som er mod Næsby.

Annonce

Lørdag den 3. juli venter så 1. divisionsholdet Fremad Amager, før fynboerne skal en tur til Brøndby og spille mod den danske mester onsdag den 7. juli.

Sidste testkamp bliver den 10. juli, hvor OB krydser klinger med en endnu ukendt modstander fra udlandet.

Seks dage efter gælder det så den nye sæson af Superligaen. Her lægger "De Stribede" ud med en af sæsonens sværeste opgaver, når de gæster sølvvinderne fra FC Midtjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce