Annonce
Sport

OB har købt hollandsk forsvarsspiller

OB har købt Ramon Leeuwin i hollandske FC Utrecht. Foto: OB.dk

Ramon Leeuwin træner med for første gang i dag.

I mandags skrev SportFyn, at OB var ved at sikre sig FC Utrechts midtstopper Ramon Leeuwin, og nu meddeler OB, at handlen er en realitet.

Den 30-årige forsvarsspiller har underskrevet en kontrakt, der gælder frem til udgangen af juni 2020.

Midterforsvareren Ramon Leeuwin har fået sin fodboldopdragelse i FC Utrecht og har desuden spillet i blandt andet Den Haag og Cambuur i sit hjemland. Det er blevet til godt og vel 200 kampe i den bedste hollandske række, og det gør ham til rutineret forsvarer, der har masser af erfaring at byde ind med

.- Ramon er en spiller, vi har scoutet grundigt, og som vi ser som en klar forstærkning af truppen. Vores trup er i forvejen stærk og konkurrencedygtig, men vi har brug for yderligere erfaring og spillere, der naturligt tager ansvar på banen, så vores yngre spillere har nogle at læne sig op ad.

- Her er Ramon en rigtig spændende forstærkning af truppen, for han har disse egenskaber, ligesom han på det fodboldmæssige har nogle styrker, der passer til vores spillestil, og som vil gøre ham til en spændende profil i Superligaen, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Annonce

Får trøjer nummer 5

Cheftræner Jakob Michelsen ser frem til at få Ramon Leeuwin som en del af truppen.

- Ramon Leeuwin er en spændende forsvarsspiller, der kommer med en masse rutine og erfaring fra den hollandske liga. Han er en dygtig spiller, der overordnet holder et godt niveau på mange parametre samtidig med, at han er en ledertype, som vi tror på kan være med til at gøre sine holdkammerater endnu stærkere, siger Jakob Michelsen.

For Ramon Leeuwin bliver opholdet i OB det første fodboldmæssige udenfor Holland. Og det ser forsvarsspilleren frem til.

- Jeg er rigtig glad for muligheden, og jeg er rigtig spændt på at blive en del af OB og den danske Superliga. Jeg glæder mig til at komme til en ny fodboldkultur og at komme til en anden liga end den hollandske, som jeg kender ind og ud efter 10 år.

- Jeg kender en del til den danske liga, fordi jeg har spillet med og mod en del af de spillere, der er her, og jeg taler ofte med Mohamed El Makrini, der har fortalt mig en del om, hvad det er, jeg kan forvente. Generelt vil jeg hellere vise, hvad jeg er god til, end jeg vil tale om det, men man kan forvente at jeg bidrager med noget styrke og power og med noget lederskab og erfaring.

- Jeg er helt fit efter en fuld opstart med Utrecht, og jeg spillede 90 minutter i første runde, så jeg er klar til at bidrage med det samme, siger Ramon Leeuwin.

Det bliver trøje nr. 5, der kommer til at sidde på Ramon Leeuwin, når han fremover repræsenterer OB, og han er allerede klar på træningsbanen i Ådalen onsdag formiddag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Live: Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce