Annonce
OB

Michelsen: OB har betalt tilbage for 6-0-lussing

Jakob Michelsen vil bruge Silkeborg-kampen til at forberede sig på weekendes opgør mod enten Randers eller Horsens. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
OB-træneren siger, at holdet har rejst sig flot og understreger, at Silkeborg-kampen skal bruges som forberedelse til weekendens Europa-playoffkamp.
Annonce

FODBOLD: Det var en større flok end længe dagen før en kamp, som var at finde til OB's tirsdagstræning i Nyborg. Sport Fyn talte 17 markspillere og fire målmænd.

OB møder Silkeborg onsdag hjemme på Nature Energy Park. En kamp, hvor modstanderen er rykket ned, og man selv har vundet gruppen. Da cheftræner, Jakob Michelsen, bliver spurgt til, om kampen er af sekundær betydning, svarer han efter nogle sekunders tænkepause:

- Det er Superliga, og der er ingen kampe, der er ligegyldige. Men der er heller ingen tvivl om, at vi skal bruge Silkeborg-kampen til at forberede os bedst muligt på weekendens kamp.

- Så det betyder også, at du stiller med det stærkeste hold i morgen?

- Jeg stiller, så vi står bedst muligt rustet til kampen i weekenden mod Randers eller Horsens, svarer Michelsen.

Annonce

Rejst sig flot

Jens Jakob Thomasen, Ryan Johnson Laursen og Issam Jebali er alle i karantæne, mens spillere som Marco Lund, Mads Frøkjær-Jensen og Troels Kløve har spillet næsten samtlige minutter efter coronapausen. Jakob Michelsen vil dog ikke ud med, om han ryster posen til onsdagens kamp.

- Et er i hvert fald sikkert, og det er, at Issam Jebali, Jens Jakob Thomasen og Ryan Johnson Laursen ikke spiller, og hvis man vil vide andet, skal man nok købe en billet til Nature Energy Park eller sætte sig i sofaen for at se, hvordan vi stiller op. Jeg tror sågar, vi har været så flinke at skrive det en time før, siger cheftræneren med et smil.


- Jeg stiller, så vi står bedst muligt rustet til kampen i weekenden mod Randers eller Horsens.

Jakob Michelsen


Sidst OB mødte Silkeborg var i den famøse 6-0-blamage. Men Jakob Michelsen siger, at der ikke er noget, der skal betales tilbage.

- Jeg synes egentlig, vi har betalt tilbage forstået på den måde, at vi spillede godt inden den kamp og har også spillet godt efterfølgende og ikke tabt siden. Så vi har rejst os flot fra den kamp.

Annonce

Spillet god fodbold efter coronapausen

- Hvilket udtryk kommer I med til kampen?

- Jeg håber, man kan se det samme udtryk og måde at gøre tingene på, som vi plejer. Jeg synes, vi har set gode ud efter coronapausen og spillet god fodbold samt bliver bedre og bedre, som tiden går. Så det er positivt.

Med Issam Jebalis karantæne og en Max Fenger, der var skadet mod Sønderjyske, kan det bane vejen for en startplads til Mikkel Hyllegaard.

- Han er i hvert fald i truppen, så der jo potentielt en startplads. Ligesom alle andre, der er med i truppen, siger Jakob Michelsen.

OB skal møde Randers eller Horsens fra den anden nedrykningspulje i weekenden, og Jakob Michelsen slår fast, at man har forberedt sig på begge hold.

- Lige nu ligner det, at vi skal møde Randers, men når vi går på banen til Silkeborg-kampen, kan det vise sig at være Horsens, så vores analyseapparat er indstillet på at møde begge mandskaber. Som strukturen er, får vinderen af den anden pulje en fordel som oversidder i første runde, så skal vi have retten til at møde tredjepladsen på udebane, så skal vi slå både Horsens og Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce