Annonce
Sport

OB giver topscorer fri til at skifte klub

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Bashkim Kadrii tager ikke med på OB-træningslejr i Tyrkiet, da han ifølge OB er nær et klubskifte.

Superligaklubben OB må sandsynligvis sige farvel til topscorer Bashkim Kadrii, inden transfervinduet lukker fredag ved midnat.

Den målfarlige angriber er således ikke med på det fly, der mandag fragter OB-spillerne til Tyrkiet, hvor fynboerne skal på træningslejr.

Bashkim Kadrii er blevet hjemme, da klubben har givet ham lov til at afsøge muligheden for et klubskifte, inden transfervinduet lukker.

Det skriver OB på sin hjemmeside.

Bashkim Kadrii har været OB's farligste spiller i efteråret, og hans ti superligamål gør ham til ligaens tredjemest scorende i løbet af sæsonens første 20 spillerunder.

Fodboldmediet bold.dk kunne i sidste uge berette, at Bashkim Kadrii var på vej til en klub i Saudi-Arabien, og søndag skrev Fyens Stiftstidende, at et salg forventes at indbringe OB mindst ti millioner kroner.

Mathias Greve og Anders K. Jacobsen skal heller ikke med på træningslejren, da de ligeledes afsøger mulighederne for et skifte en af de kommende dage, oplyser klubben.

/ritzau/

Annonce
OB-trup til træningslejr i Tyrkiet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Emil fortæller om indsekter på Kulturøen

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Annonce