Annonce
OB

OB forlænger aftalen med samarbejdsklub

Boldklubben Marienlysts bestyrelse i sommeren 2020 bestående af fra venstre: Niels Møller-Iversen, Jesper Juel, Søren Poulsen, Søren ”Skotte” Rasmussen (suppleant) Mike Bech (formand), Anders W. Berthelsen, Simon Stasiak og Peter Christoffersen (suppleant). På billedet mangler Peter Larsen. Foto: BM
OB og Boldklubben Marienlyst har nu udvidet samarbejdsaftalen med tre år. For nylig udvekslede holdene også en spiller.


FODBOLD: Det fynske fodboldflagskib OB, der samarbejder med en række fynske klubber, har nu forlænget samarbejdsaftalen med en anden Odense-klub.

På OB.dk fremgår det, at OB og Bolklubben Marienlyst har forlænget samarbejdsaftalen med tre år, så den nu løber frem til sommeren 2024.


Det er kun de bedste spillere, der er interessante for OB, og hvis de har niveauet til at gøre sig gældende i OB, så skal de selvfølgelig have lov at tage til OB.

Simon Stasiak


I sidste uge skrev en tidligere spiller fra Boldklubben Marienlyst, Magnus Worsøe Nielsen, under på en ungdomskontrakt i OB. Den slags vækker udelukkende glæde hos Boldklubben Marienlyst, fortæller Simon Stasiak, som er ungdomschef i Boldklubben Marienlyst.

- Vi har absolut intet problem med at sende de bedste spillere afsted til OB, faktisk er vi virkelig glade for det, når det kan lade sig gøre. Det betyder rigtig meget for os, at vi kan hjælpe BM-spillerne med at tage det næste skridt, som nogle af vores spillere får brug for, hvis de som ungdomsspillere skal fortsætte udviklingen.

- Der er vi fantastisk glade for samarbejdet med OB, fordi vi ved, at de kommer ind til et miljø, hvor de har de bedste vilkår for at udvikle sig, og så håber vi selvfølgelig på, at de spillere, som ikke kommer gennem nøglehullet, vender hjem til os i BM, siger Simon Stasiak til OB.dk.

Annonce

Kun de bedste

Selv mener ungdomschefen ikke, at OB "stjæler de bedste spillere i Marienlyst".

- Det er kun de bedste spillere, der er interessante for OB, og hvis de har niveauet til at gøre sig gældende i OB, så skal de selvfølgelig have lov at tage til OB og ind i et eliteungdomsmiljø, som er det rigtige for de spillere, der har niveauet til det, siger Simon Stasiak til OB.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce