Annonce
OB

OB-fans med opfordring til den fynske stjernespiller Christian Eriksen

Der var omkring 200 fynske OB-fans, der først kom i sidste øjeblik på grund af voldsomme køer og trafik på E45. Til gengæld var de klare i mælet med dette banner, som var en reaktion på Sport Fyns klumme om Christian Eriksen og en mulig tilbagevenden til OB. Foto: Scanpix.

Rasmus Parsum, legendarisk OB-fan, gav en "Koval" i podcasten "Stemmer fra Ådalen" til OB's forsvar. Koval er en synonymt med dårligdom opkaldt efter den ukrainske målmand Maksym Koval, der en overgang stod på mål i Ådalen.  - Vore backs bliver alt for ofte overladt alene med et par modstandere, og det skal der gøres noget ved, sagde Parsum. Og kommunikationschef på Odense Teater, Morten Skov, gav Parsum ret. - Det er jo bare en aflevering fra back til back, og så er der en chance for en overtalssituation til modstanderne, sagde Skov.

Maksym Koval er på kontrakt i saudiarabiske Al-Fateh, hvor Bashkim Kadrii spillede, inden han for tredje gang vendte hjem til OB.

Der gemmer sig et par gode stykker røde kød under salaten til reporterne, der mandag aften var tilbage i det gamle presserum på Portland Park Arena. Det er ikke så ringe endda, som man siger på de kanter. Foto: Leif Rasmussen.

Der er grøde i Aalborg. Kultur- og idrætscenteret Gigantium bliver udvidet med 4000 kvadratmeter, så totalen nu er oppe på 42.000 kvadratmeter. Udvidelse består i to nye multifunktionelle haller, et nyt cardio- og styrketræningslokale samt mødelokaler og seminarrum.

Annonce

Corona-restriktionerne er væk også i Nordjylland. Det har betydet, at presserummet nu igen er nede i stuetagen på stadion. For nogle år siden var det et sted, der burde have haft en Michelin-stjerne på grund af det udvalg af både varme, lune og kolde retter i en bred palette til de stakkels udenfjords reportere, der havde taget den lange, lange vej til Aalborg. I aftes var der et par saftige stykker kød.

Sport Fyn stødte på Mogens Jørgensen, der ud og over at være en nordjysk tv-legende også er gammel angriber.

Det var en god idé for OB-spillerne at overnatte på Sandic Aalborg Øst. For vejen til Odense til Aalborg var ulidelig mandag aften. E45 var en lang kø både på vestfyn og ved Horsens, hvor der var sket uheld.  Samtidig regnede det hele vejen.

OB har åbenbart fået en ny Jørgen ud over norske Skjelvik.  I hvert fald ifølge stadionspeakeren, der proklamerede, at en Jørgen Jakob Thomasen spillede for OB. Men Skjelvik og Jens Jakob Thomasen er også gode venner.

AaB er blevet mester fire gange, siden OB sidst blev det i 1989: 1995, 1999, 2008 og 2014 under Kent Nielsen.

Den gamle midtbanefighter Rasmus Würtz er assistenttræner og ansvarlig for AaB's dødbolde og han fortalte inden kampen om overvejelserne. AaB har scoret mere på dødbolde end i sidste sæson, og der bliver også holdt øje den anden vej: - Mod OB er det folk som Simon Okosun og Aron Thrandarson, vi skal holde øje med. Der er altid nogen, vi skal tage højde for, og så er der altid lidt i forhold til, hvad det er modstanderen gerne vil, sagde han før kampen til Nordjyske.


Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Erhverv For abonnenter

Anders Borring har solgt sin virksomhed for over 500 millioner kroner: Nu vil han hjælpe fattige kvinder og børn

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Odense For abonnenter

Hammeren falder over diesel-syndere i Odense: Overvågning udskriver bøder for en kvart million om måneden

Bagsiden

Efter kødfri Northside: Tinderbox 2022 bliver alkoholfri

Navne For abonnenter

Skuespiller var udsat for racisme, udstødelse og chikane: - Jeg har mange ting til fælles med Heathcliff

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Middelfart For abonnenter

Læser undrer sig - hvornår kan borgerne mærke, at Middelfart selv bestemmer på ældreområdet? Her er tre spæde eksempler

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Nordfyn

Se videoen og vurder selv: Ville du cykle her?

Navne For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Danmark

Forsvaret har i flere år kendt til massive forureninger uden at bremse dem - eksperter kritiserer manglende indgriben

Fyn

Må vinke farvel til bilen: Flere spritbilister fanget på Fyn i nat

Nyborg For abonnenter

Otte idéer skal redde ældreplejen: - Vi skal have fat i folkeskoleeleverne

Kerteminde

Er byen med de røde tage truet? Ja, mener Iben: - Vi skal ind i kampen nu, hvis vi skal redde de gamle gader

Annonce