Annonce
OB

OB-exit: Anders K. Jacobsen og Greve ikke i bus

OB's Anders K. Jacobsen ses her i aktion mod FCK's Victor Nelsson under superligakampen mod Fc København. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
De to offensive OB-spillere var ikke med i OB-karavanen, der først i bus og siden i fly mandag var på vej til træningslejren i Tyrkiet, hvor truppen var sat ti lat arrivere mandag aften på hotellet i Belek. Det samme gjaldt i forvejen profilen Bashkim Kadrii, der menes at forhandle med en saudi-arabisk klub.

FODBOLD: Dar OB over middag letter med flyet fra Hamburgs lufthavn - og med kurs mod træningslejren i Tyrkiet - var flere kendte OB-navne ikke med.

OB har de seneste uger oprystet på flere fronter, men som altid i den slags situationer i et transfervindue, skal der også spillere den anden vej, og den udvikling tyder alt på nu.

I hvert fald var angriberne Bashkim Kadrii og Anders K. Jacobsen og midtbanespilleren Mathias Greve, 24, ikke med, da OB-klanen satte sig bussen tidligt mandag morgen i Ådalen og satte kurs mod Hamburg.

Anders K. Jacobsen blev forleden spottet i Odenses centrum sammen med personligheder, der lever af at være med på sidelinjen, når der købes og handles spillere.

Anders K. Jacobsens kontrakt udløber til sommer, og nu hvor OB til den tid får Sønderjyske-angriberen Mart Lieder ind i stalden, og samtidig har hentet sprinteren Mikkel Hyllegaard fra Svendborg, vil OB til den tid råde over flere kort i fronten - såsom Issam Jebali, Sander Svendsen, Lieder og Mikkel Hyllegaard.

Annonce

Flere klubber lurer

Anders K. Jacobsen, 30, der er bosat i Odense og har dybe rødder i Næsby-området, har efter sigende en relativt høj løn i OB - fordi han var dyr ved skiftet fra AaB i sin tid - og kunne være interessant for flere klubber i nabolaget.

Og rent logistisk vil klubber som Sønderjyske, Vejle, Horsens - og endda Fredericias tophold i 1. division, i det mindste holde øje med udviklingen, fordi der trods alt fortsat må være en del mål tilbage i angriberen - hvis ellers spilletid og motivation og skarphed går op i en højere enhed.

Bashkim Kadrii, 28, menes at være på vej til en fortsat karriere i Saudi-Arabien, hvor klubberne som bekendt ikke har problemer med at åbne muldvarpeskindet, hvis de har kig på en spiller. Der er nævnt beløb på op mod 10 millioner i overgangssum til OB, idet Kadrii har en langtids-kontrakt med OB.

Transfervinduet er åbent indtil udgangen af januar.

OB har også hentet Hobros angrebsprofil Emmanuel Sabbi, der i første omgang ankommer til sommer, men det er stadig en mulighed, at Sabbi købes fri af Hobro allerede nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Annonce