Annonce
OB

OB'ere: Vi skal have mindst ti point nu

OBs cheftræner Jakob Michelsen ærgrer sig over endnu en kamp uden mål. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Både træner Jakob Michelsen og Janus Drachmann mener, at det er minimums-høsten i de sidste fire grundspilskampe, hvis OB skal med i top seks.
Annonce

FODBOLD: OB's anfører Janus Drachmann og træner Jakob Michelsen er enige om, at OB nu skal have mindst ti point i de sidste fire grundspilskampe for at komme med i top seks.

- Både FC Nordsjælland og Lyngby vandt i dag og så har vi endnu flere, som vi skal passere. Vi skal have ti point hvis ikke maksiumpoint for at med i de sidste fire kampe. Der venter os fire finaler. Det er allesammen stort set 50/50-kampe, så vi skal have lavet nogle mål og være endnu mere kyniske oppe foran, fastslog anføreren, der igen blev taget ud midt i anden halvleg.

- Jeg har et efterslæb, men jeg vill gerne have spillet noget mere i dag. Det er ikke min beslutning, og det er blevet gjort af hensyn til holdets bedste, tilføjede Drachmann.

Annonce

OB i respirator

OB-træner Jakob Michelsen brugte de vante termer fra sundhedssektoren, da han skulle beskrive fynboernes situation.

- Patienten er om ikke død, så havnet i respirator. Havde vi vundet heroppe ville vi for alvor have været levende, men nu skal vi have ti point i fire kampe for at komme med i top seks. Det er ikke sikkert, at ti er nok. Sikkert er kun amen i kirken, sagde Jakob Michelsen.

- Janus Drachmann har ikke spillet en eneste træningskamp, men han så i dag bedre ud end i den første mod Brøndby. Vi så slidte ud efter efteråret, men jeg synes, at vi har tanket ny energi efter fin opstart, men det er om søndagen, at man skal vise det. Jeg sætter ingen fingre på indstillingen, men der mangler kvalitet på den sidste tredjedel af banen.

Han talte også om presset på ham selv.

- Sådan er det at være fodboldtræner. Det største pres er det, som jeg lægger på mig selv. Skal der peges fingre af nogen, så skal det være efter mig. Jeg har ansvaret. Hvis ikke vi når top seks, så må vi hurtigste muligt jage nedrykningsspøgelset væk og så jagte Europa derfra, sagde Michelsen, der om Mart Lieders skæve start i OB-tiden sagde:

- Han var skadet i den første kamp og ikke med i truppen. I denne uge har han trænet med holdet en gang og ifølge den fysiske stab, havde han kun en halv time eller maksimalt 45 minutter i sig. Og da Drachmann også kun havde begrænset tid, var vi bundet.

- Men det har været en streg i regningen, at Mart ikke har været klar, når nu vi har haft brug for ham som erstatning for Bashkim Kadrii og Anders K. Jacobsen. Vi kan ikke forvente mere af Mikkel Hyllegaard, der udvikler sig fint og fuldt fortjent har fået to indhop, fastslog OB-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce