Annonce
Sport

OB er gået over til lang lørdags-træning

OB's manager Michael Hemmingsen har indlagt længere træninger end sin forgænger. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Manager Michael Hemmingsen bruger mere tid på banen i sin træning af Superliga-holdet.

FODBOLD: Ti stålmænd i græsset har gjort deres indtog på bane 1 i en grad, som slet ikke fandtes under Jakob Michelsen - og så trænes der i længere tid, selv om manager Michael Hemmingsen ikke vil gøre meget ud af den detalje i hans virke.

- Det gør vi. Vi mener, at vi bruger tiden bedst muligt på den måde på banen. Jeg ved ikke, om vi trænere længere eller mindre end andre, men vi gør det for at være bedst muligt rustet. Vi er mere på banen og vi tror, at det kan hjælpe os, siger Michael Hemmingsen efter næsten syv kvarters lørdagstræning.

Tidligere var der en halv times videoseance indlagt før træningen, der så kun varede en time.

Sveinn Aron Gudjohnsen og Oliver Christensen er vendt tilbage efter landsholdsopgaver. Gudjohnsen blev forfremmet til A-landsholdet og spillede 63 minutter mod Liechtenstein i 4-1-sejren uden at score og havde forinden brændt et straffespark ved U21-EM-slutrunden - mod Oliver Christensen.

- Vi har brugt de 14 dage til at fokusere på enkelte ting, så det har været en fin periode, siger Michael Hemmingsen.

Annonce

Mere defensivt

- Horsens gør det på en anden måde end AaB. De spiller mere defensivt og har fundet en organisation, som er svær at bryde ned. Jeg tror ikke, at Horsens føler sig fortabt i tabellen endnu, men det kan godt være, at de senere tager hul på at udvikle holdet i forhold til, hvad der skal ske i næste sæson for dem. Det kunne jeg godt forestille mig, siger Michael Hemmingsen.

Der var fuldt hus på træningsbanen og ingen var skadet, selv om Christian Vestergaard, Tarik Ibrahimagic og Max Fenger trænede lidt for selv. Bashkim Kadrii var også med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce