Annonce
OB

OB-anfører siger farvel og tak og tager til AC Horsens

Janus Drachmann er færdig i OB. Foto: Scanpix
Janus Drachmann skifter til AC Horsens et år før kontraktudløb i Ådalen

FODBOLD: OB's anfører Janus Drachmann siger farvel og tak og skifter til AC Horsens et år før midtbanespillerens kontraktudløb i Ådalen.

Janus Drachmann skiftede til OB i sommeren 2018, hvor han skrev under på en fireårig aftale, men er nu i fællesskab med OB blevet enige om at ophæve kontrakten et år før tid.

- Vi har været rigtig glade for at have Janus i klubben, og vi sætter stor pris på hans tid i Odense, hvor han blandt andet var anfører, da vi i 2019 kvalificerede os til Mesterskabsspillet og endte sæsonen på en femteplads i 3F Superligaen. Vi takker ham mange gange for hans tid i klubben, og vi ønsker ham alt det bedste fremadrettet, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen.

Annonce

For 33-årige Janus Drachmann har tiden i OB været mindeværdig, og derfor er det også specielt for ham, at han nu skal repræsentere en anden klub.

- Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og det har været et kæmpe privilegie at gå forrest på banen med anførerbindet om armen. At spille på Nature Energy Park og mærke opbakningen fra alle de stribede fans, det er noget, jeg kommer til at savne. Det er med en tåre i det ene øje, at jeg forlader klubben, men nu var timingen god i forhold til at starte et nyt sted, siger Janus Drachmann.

Janus Drachmann startede sin professionelle karriere i AC Horsens, inden fodbolden førte ham forbi SønderjyskE, FC Midtjylland og OB. I OB nåede han 79 kampe med et mål og seks assists til følge.

Janus Drachmann var den tidligere træner Jakob Michelsens håndgangne mænd og han blev valgt til anfører, da Michelsen satte Kenneth Emil Petersen af holdet.

Janus Drachmann bor i Horsens og har tidligere antydet, at han var på vej væk. Drachmann har været ramt af mange skader det seneste halvandet år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Kerteminde For abonnenter

Hvor tæt kan bådene pakkes på marinaen? - Arkitekten kender ikke meget til sejlsport, siger sejler

Annonce