Annonce
Sydfyn

Nyt vildt skulderklap til Svendborgband: Nomineret til P3-talentpris

Mads Skov Hansen, Søren Bastrup Bojsen og Gregers Møller Jensen udgør til sammen Patina, og mandag blev de nomineret til Talentprisen ved årets P3 Guld-show. Foto: Nils Svalebøg
Patina er nomineret til Talentprisen ved P3 Guld-showet i Aalborg.
Annonce

Svendborg: De tre fyre i Svendborgbandet Patina fik mandag endnu et gevaldigt klap på skulderen, da de blev nomineret til P3 Talentprisen, som uddeles i forbindelse med årets P3 Guld-showet i Aalborg den 28. marts.

Patina vandt sidste år det anerkendte P3-talentprogram Karrierekanonen, men Søren Bastrup Bojsen fra bandet betragter den nye nominering som en endnu større anerkendelse.

- Karrierekanonen var et springbræt for os som talenter, men denne her nominering betyder på en eller anden måde noget mere, fordi den er et bevis på vores succeser og opture i det seneste år. Den er et bevis på vores medgang og på, hvor meget vi har arbejdet efter Karrierekanonen. Det er meget overvældende at blive nomineret, siger Søren Bastrup Bojsen.

Syv vilde måneder

August 2019: Svendborgbandet Patina med Gregers Møller Jensen, Mads Skov Hansen og Søren Bastrup Bojsen vinder musiktalentkonkurrencen Karrierekanonen. Få uger senere inviteres Patina med som opvarmning på Alphabeats danmarksturné.

Oktober 2019: Udgiver debutpladen Patina Debut og holder pladereception.

November 2019: Offentliggør plan om danmarksturné i april til seks danske byer. Samtidig stryger Patina til tops på P3-hitlisten med sangen ”Miner på papir”.

Januar 2020: Patina-hittet ”Flammer Rammer” er ”Ugens Uundgåelige” og kører i såkaldt A-rotation som en af ugens mest spillede på DR-radiostationen P3.

Marts 2020: Nomineres til Talentprisen ved P3 Guld-showet.

Han fortæller, at det kan være svært selv at vurdere, hvor Patina befinder sig, når man er midt i et travlt program med koncerter og indspilning af nye numre. Orkestret er ved at indspille fem-seks nye sange og drager i april på den første danmarksturné.

- Jeg mener, vi med denne her nominering rykker op i en liga, hvor vi ikke kun er up-coming, men er ved at blive et etableret navn. Det kan være svært at zoome ud og se ens eget band i et større perspektiv, men det her får os til at tro på, at det projekt, vi har startet, ikke lige skal stoppe fra den ene dag til den anden, siger Søren Bastrup Bojsen, der spillede den første Patina-koncert sammen med Gregers Møller Jensen og Mads Skov Hansen for mindre end et år siden.

Svendborgbandet blev mandag som det første band nomineret til talentprisen, men det er uvist, hvem de øvrige nominerede bliver. Det offentliggøres løbende. Tidligere er P3 Talentprisen vundet af navne som Ulige Numre, Agnes Obel, Quadron, Ukendt Kunstner, Karl William og Anya. Sidste år vandt sangerinde Jada.

Ved showet i Musikkens Hus i Aalborg uddeles yderligere to priser: P3 Lytterhittet og hovedprisen, P3 Prisen. Sidstnævnte blev sidste år vundet af orkestret The Minds of 99, der ligesom Patina tidligere har vundet Karrierekanonen.

Showet i Aalborg sendes live på både DR1 og P3 og er totalt udsolgt.

Patina får masser af ros for deres energiske liveoptræden, men om de optræder live ved P3 Guld-showet i Aalborg er endnu uvist. Foto: Betina Garcia
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB's pokalmodstander har trukket stikket

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce