Annonce
Odense

Nyt tenniscenter klar om 10 måneder

Værsgo' og grav, Marienlyst-direktør Jens Gantriis er klar med spaden til rådmand Jane Jegind (V). .

Landets største tenniscenter vest for Storebælt: Første spadestik torsdag - åbner senere på året.

Annonce

Skibhus: Det bliver landets største tenniscenter vest for Storebælt med seks indendørs baner, når det efter planen indvies den 8. november.

Men der skulle lidt fantasi til at forestille sig, hvordan det kan lade sig gøre, da der torsdag eftermiddag blev taget første spadestik til centret, der kommer til at ligge på Boldklubben Marienslysts gamle opvisningsbane.

Lige nu minder det mest om en pløjemark. Entreprenørmaskinerne var tyvstartet, så det med første spadestik var en sandhed med modifikationer, da rådmand Jane Jegind (V) trådte til og vel fik gennemført, hvad der svarer til cirka et halvt spadestik.

Men pyt. De er godt i gang derude, og fortsætter den milde vinter, bliver der ingen problemer med at blive færdige til tiden, lød det fra både arkitekter og klubfolk.

Rådmand Jane Jegind og Boldklubben Marienlysts direktør, Jens Gantriis, på vej til første spadstik.
Annonce

Udtalt ønske i mange år

Odense har sin størrelse til trods været underforsynet med indendørs tennisbaner.

Og tenniscentret har været et udtalt ønske blandt byens tennisklubber i mange år. Nu kommer det altså efter mange års snak og frem og tilbage med planerne, som en overgang indebar tennisbaner som en del af cykelbanen.

Det landede på et center i tilknytning til Marienlyst-centret, pris cirka 40 millioner kommunale kroner.

Der ventes pænt run på banerne, og vi kan næsten vente på at komme i gang, lyder det fra formanden for Fyns førende tennisklub, Tennis Club Odense (TCO), Bente Bassett.

Rådmand Jane Jegind glædede sig over, at hallen nu endelig bliver til noget. Faktisk har projektet sorteret under hele fire rådmænd: Søren Thorsager (S), Jane Jegind, da hun var børn- og ungerådmand, og de to SF'ere, Stina Willumsen og senere Brian Dybro, der afløste Stina Willumsen.

Det er egentlig en femte, den nye børn- og ungerådmand Susanne Ursula Larsen (R), der formelt set stadig har fritidsafdelingen under sig.

Men hun og Jane Jegind har aftalt, at Jane Jegind allerede nu tager første spadestik, og hvad der måtte være af indvielser i årets første tre måneder.

Fra 1. april sorterer fritidsafdelingen nemlig under Jane Jeginds By- og Kulturforvaltning. Som den i øvrigt har gjort tidligere.

Trods piskende regn og blæst var der pænt fremmøde til første spadestik til det nye tenniscenter, som kommer til ligge på det, der tidligere var opvisningsbanen lige ved siden af Marienlyst-centret. .
SIKO-formand Hans Chr. Schmidt holdt galant paraplyen for rådmand Jane Jegind, mens hun holdt sin lille tale. Trods farven var der ikke tale om en Venstre-sponseret paraply, den var fra Sydbank.
Marienlyst-direktør Jens Gantriis kan glæde sig over, at vinteren er mild, så entreprenørmaskinerne kan komme i jorden. Det øger sandsynligheden for, at tenniscentret bliver færdigt til tiden og kan indvies den 8. november.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce