Annonce
Indland

Nyt stenkast på E20: Hundepatruljer ledte forgæves

Fynske Motorvej var lørdag aften lukket i en time, mens politiet afsøgte området med flere hundpatruljer.
  • Ingen kom til skade, da bil blev ramt af en større sten på Fyn. Motorvejen var i aftes lukket for at lede efter stenen. Gerningsstedet er ved den motorvejsbro, hvorfra der i august blev kastet en tung betonblok mod bil med et tysk par.
Annonce

Omkring broen på Lange-søvej ved Skallebølle går to politibetjente rundt og lyser med lygter, mens et par sorte politihunde snuser omkring.

De er lørdag aften i gang med at gennemsøge området omkring broen over Den Fynske Motorvej

Politiet efterforsker et muligt stenkast på Fynske Motorvej, hvor en bil lørdag eftermiddag blev ramt af en større sten. Det oplyser Hans Frederiksen, vagtchef ved Fyns Politi.

- En mand og en kvinde kommer kørende i retning mod Sjælland. Da de kører under broen, bliver bilen ramt i forruden.

- De to taler med hinanden, så de ser ikke, hvor stenen er kommet fra, fortæller vagtchefen.

De to personer er efter alt at dømme sluppet heldigt fra det, der formodes at være et stenkast fra Langesøvej.

Annonce

Tysk par ramt samme sted

- Om stenen er kommet fra siden, eller om der har stået nogen på broen eller andet, skal vi finde ud af, siger Hans Frederiksen videre.

Episoden skete omkring klokken 14.30, da bilen netop var kørt under broen ved Langesøvej vest for Odense.

Stenen gik ikke igennem forruden, og der er ingen personskade. Der er dog ikke mange oplysninger om episoden, da stenen ikke er fundet. Det håber man, at hunde- patruljen kan hjælpe med.

- Vi har ikke stenen. At se ud fra stenslaget i frontruden er det en større sten. Og der kommer ikke bare en sten i den størrelse farende i luften. Der kørte heller ingen biler umiddelbart foran, sagde Hans Frederiksen i aftes.

Lørdag aften var motorvejen spærret på strækningen. Fra afkørsel 54 ved Vissenbjerg holdt blinkende politi-biler og spærrede.

Bilister i østgående retning måtte i stedet køre på motorvejen igen ved Blommenslyst, og det gav massiv trafik fra Vissenbjerg til Skallebølle.

- Når vi lukker motorvejen er det for at se, om vi kan finde stenen. Vi skal have vores hunde igennem, så det er usikkert, hvor længe der vil være spærret, sagde vagtchefen i aftes.

Motorvejssporene i østgående retning blev spærret omkring klokken 19, så politiet havde mulighed for at lede efter stenen.

Omkring klokken 20 blev motorvejen åbnet igen, da hundepatruljerne var færdige med at gennemsøge motorvejen og rabatterne omkring broen ved Skallebølle. Men uden held.

- Eftersøgningen gav intet resultat, siger vagtchefen og fortsætter: - Det er lidt øv, men vi var nødt til at prøve.

Det er ikke første gang i år, at der sker stenkast ved netop denne bro ved Langesøvej.

I august mistede en tysk kvinde livet, da en betonflise blev kastet ned broen på den fynske motorvej. Kvindens 36-årige mand blev hårdt kvæstet, mens parrets femårige søn ikke fik alvorlige fysiske skader.

Det var i august en 30 kilo tung sten, som blev kastet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Odense For abonnenter

Forstander fyret og bestyrelse på friplejehjem afsat: - Det er et kupforsøg

Annonce