Annonce
Sydfyn

Nyt sponsorat: Herreklub sigter mod udlandsture

Mountainbikerne i Sydfyns MTB-klub kan forhåbentligt se frem til udenlandsture, efter at klubben har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK. Foto: Sydfyns MTB-klub.
Annonce

Svendborg: Det startede med en flok portører fra Svendborg Sygehus og er nu vokset til en fuldvoksen mountainbikeklub med en gruppe af mænd. Fællesskabet og det sociale i klubben er i høj kurs, og derfor er kasserer i Sydfyns MTB-klub, René Pedersen, også glad for det nye sponsorsamarbejde med energiselskabet OK.

- Sponsoratet betyder, at vi kan give vores medlemmer i foreningen nogle flere oplevelser. Pengene skal bruges til ture ud af huset, så vi kan afprøve andre MTB-spor. Målet på sigt er, at vi sammen kan komme afsted på nogle udlandsture, siger René Pedersen.

I mountainbikeklubben er der plads til alle, og det er ligegyldigt, om du er tyk eller tynd, ung eller gammel. Det er nemt at komme ind i klubben som helt grøn mountainbiker, for der er altid et medlem, der er klar med et godt råd.

Annonce

Bilister kan støtte foreningen

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Sydfyns MTB-klubs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte mountainbikerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce