Annonce
Nordfyn

Nyt på Fyn: Nordfyn får Fyns eneste curlinghal

To investorer har købt en grund i Søndersø, hvor de vil bygge Fyns første curlinghal. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Nordfyns Kommune har solgt en grund i Søndersø til to projektmagere, der vil bygge en curlinghal. Odense Curling Club er klar til at flytte til Nordfyn.
Annonce

Søndersø: Søndersø bliver i løbet af et par år hjemsted for Fyns første curlinghal.

Nordfyns Kommune har solgt en cirka 7000 kvadratmeter stor grund på Ullerupvænget ved siden af Søndersø Hallen til makkerparret Joel Ostrowski og Lasse Damm, der har taget initiativ til curlinghallen, og de regner ifølge en pressemeddelelse fra Nordfyns Kommune med, at byggeriet kan gå i gang til efteråret 2020, og at hallen kan være i drift senest i september 2021.

De to initiativtagere har begge dyrket curling, siden de var små, og nu synes de, andre curlingspillere fortjener en hal, hvor de ikke skal dele isen med ishockeyspillere eller kunstskøjteløbere.

Planen var først at etablere curlinghallen i Odense, men det satte en lokalplan en stopper for, og derfor fik Nordfyns Kommune i stedet en henvendelse fra de to projektmagere, og kommunen tog imod ideen med åbne arme.

Den nye curlinghal får Søndersø Hallen som nærmeste nabo, og ifølge pressemeddelelsen er de to kommende naboer allerede i god dialog.

- Vi vil kunne have glæde af hinandens faciliteter. Blandt andet en café som Søndersø Hallen er i gang med at opføre og et fitnessrum, siger Joel Ostrowski.

Ifølge pressemeddelelsen er Odense Curling Club klar til at flytte til Nordfyn, når den nye hal åbner, og derudover er det også planen at tilbyde curling for elever på Nordfyns Kommunes skoler og på Nordfyns Gymnasium, der bliver næsten-nabo til curlinghallen.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce