Annonce
Nyborg

Nyt på Bastionen: Dukketeater for voksne om Leningrads belejring indtager Bastionen

De medvirkende er Pernille Nedergaard Haugesen, Bo Carlsson, Yulia Lystbæk og Astrid Kjær. Instruktør er Rolf Heim og dukkemager er Rolf Søborg Hansen. PR-foto
Annonce

Nyborg: Bådteatrets anmelderroste dukketeaterstykke "Jernring" kan opleves på Bastionen torsdag 21. november. "Jernring" er et stærkt sanseligt værk om Leningrads 872 dages tyske belejring.

Stykket er bygget op omkring Dmitri Dmitriyevich Shostakovich 7. symfoni fra 1941, der også er kendt som Leningrads Symfoni. Den er blev et vartegn for udholdenhed, mod og overlevelse, og et symbol på det sovjetiske folks kamp på de allieredes side.

Med Shostakovichs symfoni som eneste lydkulisse har Bådteatret skabt en forestilling, hvor den poetiske og sanselige historie om en familie i Leningrad under den tyske belejring vokser frem fra musikken. I en pressemeddelelse skriver Bastionen, at publikum kan glæde sig til at blive ført igennem symfonien i et bombardement af sanselige, groteske og rørende billeder blandt andet med Stalin som poledanser og døden i groteske skikkelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Annonce