Annonce
Bulldogs

Nyt nederlag: Måltørken fortsætter hos Odense Bulldogs

Odense Bulldogs' målmand Evan Cowley forsøger sammen med sit forsvar at få pucken fra Sønderjyskes Martin Eskildsen, da de to hold mødtes i Odense tidligere på sæsonen. Sønderjyske vandt tirsdagens kamp 2-0 over Bulldogs, der ikke har fået point i de fem seneste kampe. Foto: Frederik Nordhagen
Endnu et nederlag til målfattige Odense Bulldogs, der er ved at blive isoleret på sidstepladsen efter tirsdagens nederlag til Sønderjyske.

Ishockey: Odense Bulldogs er faldet i et hul i isen, der ser ud til at blive sværere og sværere at kravle op af. Tirsdag aften vandt Sønderjyske 2-0 over det fynske bundhold, der fik det sjette nederlag i træk - og de fem seneste kampe er alle resulteret i nederlag efter ordinær tid.

Bulldogs-træner Pelle Svensson havde inden kampen bebudet, at holdet skulle forsøge at score flere mål. Men den vitale del af spillet lykkedes heller ikke denne grå novembertirsdag.

Odense Bulldogs har blot scoret 32 mål i de første 18 kampe - altså et snit på under to mål pr. kamp - hvilket er ligaens suverænt dårligste.

Det fynske bundhold bliver stående på de 12 point, holdet har haft i de seneste uger, mens de øvrige hold skraber point sammen. Afstanden er ni point op til Herning, der var oversidder i tirsdagens runde og derfor har spillet en kamp færre. Og Bulldogs har nu 12 point op til nummer syv, Esbjerg, der tirsdag vandt 4-1 ude over Herlev.

Sønderjyske kom ind til tirsdagens kamp i Frøs Arena med tre nederlag i træk, men de sejrshungrende sønderjyder dominerede første periode med 14-5 i skud på mål. Bulldogs-spillerne Christopher Kamph og Daniel Baastrup fik begge to minutter i straffeboksen i første periode, og kort efter at Daniel Baastrup kom ud fra straffeboksen, scorede Josh MacDonald til 1-0 for Sønderjyske med to minutter tilbage af første periode.

Annonce

2089 tilskuere

De 2089 tilskuere, der var mødt frem i den store sønderjyske isarena, fik set den første udvisning til hjemmeholdet med fem minutter igen af anden periode, men det powerplay fik Odense-spillerne ikke noget ud af. I stedet scorede den tidligere Odense-spiller Frederik Bjerrum med to minutter igen af anden periode til 2-0 hos Evan Cowley i Bulldogs-buret.

Oliver True fra Bulldogs fik en tominutters-udvisning efter fire minutters spil af tredje periode, og da han igen kom på isen, fik Sønderjyskes Daniel Galbraith kort efter to minutter i straffeboksen.

I slutfasen skøjtede Evan Cowley ud og gav plads til en ekstra markspiller, men uden virkning. Bulldogs-spillerne kunne ikke få pucken forbi Nicolaj Henriksen i Sønderjyskes mål.

Tre sekunder før tid fik Sønderjyskes Mike Little en udvisning, men det var naturligvis for sent til, at Bulldogs kunne profitere af den.

Sønderjyske vandt skudstatistikken 33-16.

I aftenens øvrige kampe vandt Rødovre 4-1 i Frederikshavn, Esbjerg vandt 4-1 i Herlev, og Aalborg vandt hjemme 6-3 over Rungsted.

Odense Bulldogs spiller næste gang tirsdag 19. november kl. 19.00 ude mod Herlev Eagles.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce