Annonce
Bulldogs

Nyt nederlag: Måltørken fortsætter hos Odense Bulldogs

Odense Bulldogs' målmand Evan Cowley forsøger sammen med sit forsvar at få pucken fra Sønderjyskes Martin Eskildsen, da de to hold mødtes i Odense tidligere på sæsonen. Sønderjyske vandt tirsdagens kamp 2-0 over Bulldogs, der ikke har fået point i de fem seneste kampe. Foto: Frederik Nordhagen
Endnu et nederlag til målfattige Odense Bulldogs, der er ved at blive isoleret på sidstepladsen efter tirsdagens nederlag til Sønderjyske.
Annonce

Ishockey: Odense Bulldogs er faldet i et hul i isen, der ser ud til at blive sværere og sværere at kravle op af. Tirsdag aften vandt Sønderjyske 2-0 over det fynske bundhold, der fik det sjette nederlag i træk - og de fem seneste kampe er alle resulteret i nederlag efter ordinær tid.

Bulldogs-træner Pelle Svensson havde inden kampen bebudet, at holdet skulle forsøge at score flere mål. Men den vitale del af spillet lykkedes heller ikke denne grå novembertirsdag.

Odense Bulldogs har blot scoret 32 mål i de første 18 kampe - altså et snit på under to mål pr. kamp - hvilket er ligaens suverænt dårligste.

Det fynske bundhold bliver stående på de 12 point, holdet har haft i de seneste uger, mens de øvrige hold skraber point sammen. Afstanden er ni point op til Herning, der var oversidder i tirsdagens runde og derfor har spillet en kamp færre. Og Bulldogs har nu 12 point op til nummer syv, Esbjerg, der tirsdag vandt 4-1 ude over Herlev.

Sønderjyske kom ind til tirsdagens kamp i Frøs Arena med tre nederlag i træk, men de sejrshungrende sønderjyder dominerede første periode med 14-5 i skud på mål. Bulldogs-spillerne Christopher Kamph og Daniel Baastrup fik begge to minutter i straffeboksen i første periode, og kort efter at Daniel Baastrup kom ud fra straffeboksen, scorede Josh MacDonald til 1-0 for Sønderjyske med to minutter tilbage af første periode.

Annonce

2089 tilskuere

De 2089 tilskuere, der var mødt frem i den store sønderjyske isarena, fik set den første udvisning til hjemmeholdet med fem minutter igen af anden periode, men det powerplay fik Odense-spillerne ikke noget ud af. I stedet scorede den tidligere Odense-spiller Frederik Bjerrum med to minutter igen af anden periode til 2-0 hos Evan Cowley i Bulldogs-buret.

Oliver True fra Bulldogs fik en tominutters-udvisning efter fire minutters spil af tredje periode, og da han igen kom på isen, fik Sønderjyskes Daniel Galbraith kort efter to minutter i straffeboksen.

I slutfasen skøjtede Evan Cowley ud og gav plads til en ekstra markspiller, men uden virkning. Bulldogs-spillerne kunne ikke få pucken forbi Nicolaj Henriksen i Sønderjyskes mål.

Tre sekunder før tid fik Sønderjyskes Mike Little en udvisning, men det var naturligvis for sent til, at Bulldogs kunne profitere af den.

Sønderjyske vandt skudstatistikken 33-16.

I aftenens øvrige kampe vandt Rødovre 4-1 i Frederikshavn, Esbjerg vandt 4-1 i Herlev, og Aalborg vandt hjemme 6-3 over Rungsted.

Odense Bulldogs spiller næste gang tirsdag 19. november kl. 19.00 ude mod Herlev Eagles.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce