Annonce
Sydfyn

Flere navne tilføjet på plakaten: Nyt musikalsk samarbejde under bøgene

Ihan Haydar (tv) og Nicky Russell (th) udgør normalt popduoen L.I.G.A., men når de kommer til Svendborg den 23. maj, er det sammen med Joey Moe.
Joey Moe og popduoen L.I.G.A går på scenen sammen ved Høje Bøge Open Air.
Annonce

Svendborg: Programmet for næste års Høje Bøge Open Air-koncert er nu næsten komplet, efter at arrangørerne har føjet yderligere to navne til på plakaten.

Det er den dansk-hawaiianske popsanger, sangskriver og producer Joey Moe, der går på scenen sammen med popduoen L.I.G.A i et fælles show.

De to artister er netop nu i studiet for at skrive sange sammen, inden de tager på en fælles forårs- og sommertourné, hvor de blandt andet synger med på hinandens sange.

Joey Moe spillede også på Høje Bøge i 2012 og 2016, og han er blandt andet kendt for sangene ”Million” og ”Hvis det ik’ skal være os”. L.I.G.A. stod på scenen på Høje Bøge i 2014, og duoen med Nicky Russell og Ihan Haydar har hittet med numrene ”Julia” og ”Skylder Dig Ik’ Noget”.

Svendborg forenede Boldklubber står bag koncerten, og har tidligere præsenteret Brødrene Olsen, Scarlett Pleasure, Poul Krebs og Hjalmer. Høje Bøge Open Air-koncerten bliver holdt lørdag den 23. maj.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce