Annonce
Nordfyn

Nyt mødested for hjertestarterforening

Flemming Sørensen har taget initiativ til hjerrtestarterforening i Otterup: Arkivfoto: Nils M. Svalebøg.

Flemming Sørensen har taget initiativ til hjertestarterforening i Otterup. Der er stiftende generalforsamling på fredag.

Otterup: På fredag den 24. marts klokken 17 holdes der generalforsamling for Otterup Hjertestarterforening.

Det var egentligt meningen, at generalforsamlingen skulle afholdes hos Otterup brandvæsen på Strandvejen, men her vil deltagerne møde en seddel på døren. Det har alligevel ikke kunnet lade sig gøre at bruge brandvæsenets lokaler, og Flemming Sørensen, der er initiativtager til foreningen, har derfor måttet gå i tænkeboks.

Dér var han dog ikke længe, for meget hurtigt tilbød en lokalpolitiker sin hjælp.

- Jeg fik et opkald fra Franz Rohde, som tilbød, at vi kan være i kantinen i det gamle rådhus, fortæller Flemming Sørensen.

Derfor er generalforsamlingen nu rykket til kantinen på Rådhuspladsen 2.

Alle kan deltage, men det kræver tilmelding til Flemming Sørensen på telefon 4037 3767 eller på mail fls.langeland@gmail.com. (chrja)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce