Annonce
Svendborg Rabbits

Nyt krav om sejr for Rabbits

Rabbits-kaptajn Mikkel Plannthin scorede 16 point, da Rabbits forleden vandt sikkert over Copenhagen Basketball. Onsdag aften gælder det endnu et af de blødere hold i ligaen, EBAA fra Aarhus, for Plannthin & Co. Foto: Michael Bager/Ritzau Scanpix
I bestræbelserne på at holde fast i fjerdepladsen i ligaens grundspil er det en "must win-kamp", når Svendborg onsdag drager til Aarhus og et møde med EBAA fra Pro B.
Annonce

BASKETBALL: I sin seneste kamp i ligaens grundspil vandt Svendborg Rabbits en sikker sejr i idrætshallen på 98-73 over Copenhagen Basketball, der ligger nummer fire i Pro B med fire point.

Når Rabbits onsdag aften drager til Aarhus og et møde med EBAA, er kravet endnu engang en fynsk sejr. Aarhusianerne ligger nummer tre i Pro B med seks point.

Rabbits har brug for sejrene over de lavere rangerende hold for at fastholde sin fjerdeplads i Pro A, hvor fynboerne pt. netop ligger nummer fire - to point foran Team Fog Næstved, som Svendborg måtte se sig slået af på hjemmebane i kvartfinalerunden i pokalturneringen.

Fjerdepladsen i grundspillet vil give hjemmebanefordel i slutspillet, som begynder i starten af marts, og direktør Troels Mortensen har derfor flere gange understreget over for Sport Fyn, at klubben går hårdt efter den fjerdeplads.

EBAA var på besøg i Svendborg i starten af november, hvor det blev til en ret så sikker hjemmesejr på 101-91.

Klubben fra Aarhus vandt så sent som i søndags 80-78 hjemme over BK Amager, men Amager ligger altså også nummer fem og sidst i Pro B med kun to point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Efterlyst kvinde er blevet fundet

Debat

Hvorfor skulle jeg overhovedet stemme?

Annonce