Annonce
Sydfyn

Nyt job til stabschef: Farvel til Langeland Kommune og goddag til Ingeniørforeningen IDA

Anders Thrane Niebuhr siger farvel til stillingen som stabschef, men bliver boende på Langeland. Arkivfoto: Finn Eriksen

LANGELAND: Stabschefen i Langeland Kommune, Anders Thrane Niebuhr, har fået nyt arbejde. Han er blevet headhuntet til stillingen som forhandlingschef i Ingeniørforeningen IDA, som tæller cirka 130.000 medlemmer, og begynder i dette job 1. juni.

Det bliver en stilling, hvor Anders Thrane Niebuhr får blandt andet ansvaret for overenskomstforhandlingerne på det private og på det offentlige område, for den juridiske rådgivning på det offentlige område og for driften og udviklingen af IDA sammen med kollegerne.

Anders Thrane Niebuhr, som er uddannet jurist, har tidligere arbejdet i IDA. Han kom til Langeland Kommune for fem år siden.

Annonce

- Det har været fem fantastisk gode og lærerige år i Langeland Kommune, og jeg vil savne alle de yderste kompetente og engagerede mennesker, som jeg har arbejdet sammen med, fastslår Anders Thrane Niebuhr, som blev indplaceret som stabschef, da Langeland Kommune lavede sin administrative struktur om for godt et år siden.

Anders Thrane Niebuhr er 38 år og født og opvokset i Rudkøbing. Han bor i Tranekær sammen med sin mand, Kasper Thrane Niebuhr på 33 år, og deres to hunde. Kasper Thrane Niebuhr  arbejder til daglig som visual merchandiser i Weekday i Odense.

Parret bliver boende i Tranekær. Anders Thrane Niebuhr vil både have arbejdsdage i København og kunne arbejde hjemmefra. Desuden vil han lejlighedsvis skulle til Aarhus og Odense, da IDA har afdelinger og dermed medarbejdere i både Danmarks næststørste og tredjestørste by.

Annonce
Annonce
Kerteminde

Politiet jagter to mænd efter overfald på buskontrollør: Den ene har måne – den anden er muskuløs

Annonce