Annonce
Erhverv

Nyt iværksætterhus i Odense begejstrer: - Vi kan hjælpe hinanden

Torben Frigaard Rasmussen, erfaren investor og erhvervsmand fra Odense, står bag Tanken 16 på Dalumvej, hvor nogle af de første indflyttere var Unicontrol. De er netop flyttet til det nye hus, som Visti Unlimited står bag på Helgavej. Foto: Jakob Haugaard Christiansen
Nyheden om at robotikonet Thomas Visti lancerer stort iværksættermiljø i Odense begejstrer holdet bag et af byens andre iværksætterhuse.

Odense: 20 millioner i et nyt unikt iværksætterhus med plads til 30-40 virksomheder fordelt på 120 arbejdspladser i en stor totalrenoveret palævilla i Odense M.

Nyheden om at robotinvestor Thomas Visti allerede i september slår dørene op for et nyt stort kontorfællesskab og iværksættermiljø med sit nye firma Visti Unlimited får kun ros og mange pæne ord med på vejen fra et af de eksisterende iværksætterhuse i byen.

- Vi hilser det velkomment. Det er kun fedt, at vi får flere af den slags miljøer, som er med til at tiltrække vækstfirmaer, fordi det kan være med til at sikre en stor grad af fleksibilitet for unge firmaer, som aldrig ved, hvor de lige er om et halvt eller helt år.

Annonce
Daglig leder af iværksætterhuset Tanken 16 på Dalumvej, Johnny Killerup, er begejstret for nyheden om det nye iværksættermiljø, som robotinvestor Thomas Visti skaber på Helgavej i det centrale Odense. Foto: Jakob Haugaard Christiansen

Visti og Frigaard i MIR

Sådan lyder det fra daglig leder af iværksættermiljøet Tanken på Dalumvej 16, Johnny Killerup, som driver firmaet Converzion sammen med den anerkendte fynske investor Torben Frigaard Rasmussen. Frigaard var tidligere bestyrelsesformand i robotfirmaet MIR og spillede en særdeles aktiv rolle i salget af virksomheden til Teradyne for nogle år siden. Netop MIR havde Thomas Visti som storaktionær og adm. direktør.

Frigaard etablerede for et par år siden iværksætterhuset i en tidligere bankfilial. Tanken 16 har i dag en 25-30 arbejdspladser i bygningen fordelt på en række firmaer.

- Det er kun godt for Odense, at vi får endnu et iværksætterhus, som der kun vil komme flere af. Vi ser det med os, med Boliggruppens Techtown, Coworking og nu det nye Visti-projekt, siger Johnny Killerup.


Det er kun godt for Odense, at vi får endnu et iværksætterhus, som der kun vil komme flere af. Vi ser det med os, med Boliggruppens Techtown, Coworking og nu det nye Visti-projekt.

Johnny Killerup


Thomas Visti står bag et nyt iværksætterhus med virksomheden Visti Unlimited, som starter op i en kæmpe villa på Helgavej i Odense. Nyheden begejstrer i et af byens andre unge iværksættermiljøer. Foto: Michael Bager
Annonce

Kantine, mødelokaler og kapital

Hos Visti får de kommende beboere adgang til en række fælles faciliteter som køkken, kantine og mødelokaler, men derudover får de også et orangeri, events og adgang til investorer og kapital.

- Det er noget af det, som er helt afgørende for de her virksomheder, og det er også noget af det, vi kan tilbyde her hos os, siger Johnny Killerup.

Han og Torben Frigaard Rasmussen spiller allerede i dag en rolle i iværksætterhuset Coworking, hvor de hjælper med at få nye virksomheder ind og tilbyder rådgivning, når det handler om skalering og internationalisering.

Thomas Visti er i fuld gang med totalrenoveringen af den kæmpe villa på Helgavej i Odense, som får plads til 120 arbejdspladser i omkring 30-40 firmaer fra september. Foto: Michael Bager

- Vi kan alle sammen hjælpe hinanden med eksperthjælp og rådgivning, men vi kan også sikre, at beboerne får et nyt sted at bo, når de ikke længere passer ind, der hvor de bor, siger han.

Det har Tanken 16 selv oplevet, da firmaet Unicontrol flyttede videre, da det fik Thomas Visti med ind som ny investor. Unicontrol, der arbejder med ny teknologi til små gravemaskiner, er netop flyttet ind som de første beboere i iværksætterhuset på Helgavej hos Visti Unlimited.

- Derudover kommer vi også til at besøge hinanden, gå til fredagsbar og bare udveksle viden på tværs.

Annonce

Kildent spørgsmål: Løser overenskomster den akutte mangel på arbejdskraft?

Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Viktor Axelsen rydder bordet ved Sport 2021

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Odense Håndbold

Lillesøster Kirkeløkke i menneskehænder i Odense, hvor Freja Cohrt i et par omgange diskuterede med en jysk assistent

Navne For abonnenter

Mig og Fyn: Hjernen falder til ro, når man sidder under det mærkværdigt snoede pæretræ

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

Odense Håndbold For abonnenter

Odense-piger med tid til kaffe på kontoret i let kamp med spilletid fornuftigt fordelt til Mie Højlund og Lois Abbingh

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Erhverv

Vild vandrehistorie rammer Bilka: - Det er en kæmpestor and

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Odense

Podcast: Idyllisk café genåbner, kendt bager-kæde udvider, lyslevende klædefabrik og to unikke butikker, du bør kende

Navne For abonnenter

Dødsfald: Søren Peder var først fodermester, men endte som bedemand

Nyborg

Amok på offentlige toiletter: Politiet jagter gerningsmænd bag groft hærvæk

Annonce