Annonce
Odense

Nyt i byen: Veras genbrugsunivers åbnet i Odense

Veras er åbnet i Pogestræde og afholder Veras Market i Storms Pakhus hver anden søndag. PR-Foto: Veras.

Veras populære tøjkoncept og genbrugstøjmarked udvider til Odense med butik i Pogestræde 22 samt faste markeder i Storms Pakhus.

Annonce

Veras ser frem til at tage Odense med storm. Veras har skabt et nyt genbrugsunivers, der gør det let for forbrugere at komme af med alt aflagt tøj, og forny garderoben til fordel for miljø og privatøkonomi. Ved hjælp af et simpelt pointsystem giver Veras mulighed for at bytte aflagt tøj til nye, brugte varer.

Veras udbetaler point svarende til det indleverede tøjs værdi, som kan bruges til at shoppe andet brugt tøj for - online eller i butik.

Veras tager også imod brugt tøj i kommission, hvor Veras klarer besværet med salg, og udbetaler 60 procent af salgsprisen, når varen er solgt. Veras ser et stort potentiale i at skabe et nyt marked for genbrugstøj i Odense, og ønsker at gøre det tidsbesparende og billigt for lokale at komme af med sit tøj og give alt brugt tøj værdi.

Veras

Veras, Pogestræde 22Veras Market i Storms Pakhus hver anden søndag

Kort om Veras

Veras genbrugsunivers gør det let for forbrugeren at komme af med alt dit aflagte tøj og forny sin garderobe til fordel for miljø og privatøkonomi på tre måder:

- Byt tøj til nyt: Få udbetalt point for dit brugte tøj til at shoppe nye genbrugsvarer i butikken eller på verascopenhagen.dk

- Sæt tøj i kommission: Veras klarer besværet med salg, og når tøjet er solgt udbetales 60% af salgsprisen.

- Sælg tøj med en loppestand til på Veras Market: Veras sørger for bord, tøjstativ og bøjler, så du kan få en hyggelig dag med dem du holder af.

Medlemmer af Veras får 15% rabat på alle varer på verascopenhagen.dk - dette gælder også markedsstand

Annonce

Tøj på abonnement

Veras startede i april 2016 i København som en byttecentral, hvor man igennem et månedligt abonnement kan shoppe ubegrænset, og dermed prøve, nye stilarter af og udskifte ens garderobe som sæsonen skifter.

- Idéen bag Veras var ønsket om at skabe et brand omkring genbrugstøj. I stedet for at købe ind fra nye kollektioner, så køber vi ind af folks brugte garderober, fortæller grundlægger og direktør Rebecca Vera Stahnke. I kampen mod tøjspild og overforbrug garanterer Veras som den eneste genbrugsportal værdi for alt indleveret tøj - uanset kvalitet, mærke eller stil. Hos Veras har alt tøj værdi, man er altid sikret værdi for alt brugt tøj, man indleverer - der er ingen undtagelser - og vi ser frem til at gå på opdagelse i Odenses garderober, afslutter Rebecca Vera.

Annonce

Åbnet på Pogestræde 22

I butikken på Pogestræde 22 i Odense bliver det muligt at indlevere og købe tøj med og uden medlemskab. Den ene del af Veras består af tøjbyttekonceptet, hvor det indleverede brugte tøjs værdi udbetales i point, som kan bruges på at købe andet brugt tøj.

Den anden del består af en klassisk kommissionsforretning, hvor det er muligt at indlevere tøj i kommission, og hvor Veras står for salget og udbetaler 60 procent af salgsprisen når varen er solgt. Indleveret tøj bliver nøje udvalgt og selekteret efter Veras standarter for kvalitet og look, som sælges videre i Veras butik og online, mens tøj af dårligere stand sælges i Veras stand på genbrugstøjmarkedet Veras Market til 20 kroner, eller doneres til genbrugsstationer og steder som udvinder tekstiler.

Veras har dermed skabt sit helt eget cirkulære økosystem inden for tøj, hvor alt genanvendes.

Annonce

Vera Market på søndag

Det populære tøjmarked indtager Storms Pakhus hver anden søndag. Første Veras Market afholdes i Storms Pakhus på søndag den 11. marts klokken 11-16

- Storms Pakhus er enormt glade for at kunne offentliggøre samarbejde med Veras. Hele ånden omkring Veras markeder matcher værdierne i Storms Pakhus rigtig godt. Vi glæder os til at kunne åbne pakhuset for en masse sultne og shoppelystne gæster, udtaler Helene Marie Ottosen, kommunikations- og eventkoordinator i Storms Pakhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce