Annonce
Sport

Nyt håb i de sidste sekunder: Bulldogs udlignede kort før tid til 3-3 i Herlev og fik det ene point - efter tabt forlængelse og straffeslag

Odense Bulldogs var fredag aften på endnu en vital mission i Herlev. Her ses den hårde hund Brandon McNally i aktion i efterårets hjemmekamp mod Herlev i VinMedKant Arena. McNally blev ved nytårstid afhændet til svenske Karlskrona HK i Superettan. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Bulldogs førte 2-0 i Herlev, men kom bagud 2-3, og det kom undervejs til en klassisk nævefight. I det mindste fik Bulldogs fremtvunget forlængelse og straffeslag, som så endte med at blive tabt.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs blev involveret i en heftig fight i fredagens vitale match hos nummer tredjesidst.

Efter tirsdagens hjemmesejr var Bulldogs sat op til en ny dåd, og reelt skulle Bulldogs strikke en sejrsserie sammen i disse dage og uger, hvis bundholdet skulle nå ottendepladsen og dermed slutspil.

Kampen udviklede sig dramatisk og i hvert fald med stor spænding, og det kulminerede i slutningen af anden periode med et klassisk slagsmål mellem gæsternes Mathias Max Rasmussen og Herlevs Magnus Molge, hvis nævefight fik lov til at blive afviklet i fred, mens dommerne og de to holds spillere nærmest ærbødigt fulgt episoden fra nogle meters afstand.

Dommen var en 20 minutters straf til begge for "misconduct", og der var fem minutter oveni for roughing til begge spillere, mens Magnus Molge samtidig fik lagt to minutter til for interference.

Annonce

Diskussioner

Men der blev ikke scoret i resten af perioden, og så kunne en del af spillerne diskutere videre med dommerne på vej ned i omklædningsrummet.

Bulldogs havde fået en fin start, da Lukas Lundvald Nielsen og Michael Eskesen efter 13 minutter havde bragt gæsterne foran, men Jesper Thörnberg og Lasse Mortensen fik udlignet inden første periodes udløb.

Bulldogs indledte anden periode med at få tre udvisninger i træk til Martin Larsen, Michael Eskesne og Lukas Lundvald Nielsen. Men perioden forblev målløs.

Til gengæld kom Herlev hurtigt foran i tredje periode af den forsinkede kamp.

Annonce

Herlev-visen

Herlev er ellers mest kendt for Lise Reinau-sangen fra 1966 ved navn - godt gættet - Herlev:

"I Herlev, op ad trappen

Fire rum, to børn, min mand og jeg

Et køkken, helt elektrisk, det’ rart

Udsigt ned mod skoven

Legeplads hvor græsset lyser grønt

En der passer på de mindste, det’ skønt”.

Annonce

Behjertet fight

Men Odense Bulldogs kom længe hverken opad trappen, eller fandt det skønt, i Herlev denne fredag aften. Trods en behjertet fight og forsøg til det sidste.

Men Bulldogs fik dog udlignet to minutter før tid, da målmanden blev taget ud, og så gik man over til forlængelse - efter avisens deadline. Det ene point var i det mindste hjemme.

Men forlængelsen på fem minutter forblev målløs, og så vandt Herlev på straffeslag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Det lille hus får selskab på prærien

Kerteminde

Knud fra Revninge skal køre 248 kilometer for at blive vaccineret: - Heldigvis er min kone computernørd, ellers havde jeg aldrig fået en tid

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce