Annonce
Sport

Nyt håb for Middelfart i 2. division - fik 2-2 med hjem fra velspillende AB

Det har været et hårdt slag for Middelfart, at midtbanemotoren Lasse Thomsen har været skadet i efteråret. Thomsen bliver næppe klar før til foråret. Her ses Thomsen med den store duelstyrke for tre år siden i en luftduel mod grønblusede AB. Foto: Peter Leth-Larsen

FODBOLD: Middelfart Boldklub skabte i den grad håb om bedre tider, da bundholdet overraskende tog til Gladsaxe og fik 2-2 med hjem fra altid teknisk gode og velspillende AB.

Mathias Præst og Thomas Viggers scorede for Middelfart.

Middelfart er stadig uden sejr i de første 12 kampe, men det ene point betyder dog, at der kun er fire point op til nummer tredjesidst, og det er i længden den afstand, der skal minimeres, fordi to hold ender med at skulle ud.

Annonce

Lige nu er Middelfart med seks point og FA 2000 med ni under stregen, mens nedrykkeren Kolding IF overraskende er tredjesidst.

Middelfart havde Hanus Sørensen tilbage fra færøske landsholdspligter, og han var med fra start i en periode, hvor holdet er oplaget af mange skader.

Offensiv-trumfer

Offensivspillere som Jonas Villemoes og Lester Rolland-Hayes III startede på bænken, men Villemoes kom ind efter 72 minutter i stedet for Marcus de Claville Berthelsen, mens Rolland Hayes III først fik spilletid i de allersidste minutter i stedet for André Bjerregaard.

I starten af ugen havde Middelfart sagt farvel til cheftræner Jens Letort, der ellers havde ført klubben til en billet til den nye 2. division, men elleve kampe uden sejr fik ledelsen til at beslutte, at der bare måtte ske noget nyt - uanset hvad årsagen var til den dårlige start.

Søndag var det den hidtidige assistent Thomas Thinggaard, der sad med det øverste ansvar som en midlertidig løsning.

På lørdag kommer den ultimative udfordring til Middelfart, idet topholdet Næstved er modstanderen, og det kan måske være en yderst sund match for Middelfart at kunne afprøve sig selv i - uden det store pres. Ud over at der snart skal hentes en sejr, så det tungeste pres kan lettes fra skuldrene hos de blåblusede.

Næstved vandt i denne runde hele 6-3 over et andet stærkt hold B93, og der var hele 1300 tilskuere i den gamle fodbold-højborg, der har samlet hele 29 point i de første 12 runder.
Annonce
Assens For abonnenter

Efter stormøde om spyt, hærværk og trusler skal forældre på banen: - Vi skal passe på med ikke at stigmatisere nogen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nedbryderfirma fyret for anden gang efter ny asbest-afsløring: - Vi har fået en garanti for, at BR Miljøtech ikke længere vil være på byggepladsen

Erhverv For abonnenter

Svin med betændte klove blev transporteret af fynsk vognmand - en fik revet trynen revet af: - Det er kun toppen af isbjerget

Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

Nordfyn

Ukrainsk ambassadør på fynsk besøg: - Det gav dem en tryghed og en forståelse

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Kerteminde

Ny drejning i byggeskandale: Byggebrødre med ejendomme på Fyn undersøges af politiet

Kerteminde For abonnenter

De synger stadigvæk ikke 'vi går aldrig hjem' på Den Røde: Regina kæmper dog videre trods nyt afslag

Kritikken hagler ned over omstridt virksomhed, men esbjergenserne boykotter ikke: - Folk har måske en mening, men de går oftest ud med en kasse under armen alligevel

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tog imod Esbjerg Vikings

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

OB

Bo Henriksen har noteret sig Hans Christian Bernats fejl og vil søge at udnytte det i pokalfinalen

Middelfart For abonnenter

Ægtepar vil kæmpe mod stor solcellepark: - Jeg har ikke bosat mig på landet for at se på solceller

Faaborg-Midtfyn

Se video: Fyn springer ud i lilla - Syren Bjarne anbefaler særligt disse steder, du skal se

Annonce