Annonce
Middelfart

Nyt fra døgnrapporten: Weekenden har budt på indbrud, tyveri, spritkørsel og hærværk

Fyns Politi modtog fra fredag til søndag 10 anmeldelser om alt fra indbrud til spirituskørsel. Foto: Michael Bager.
Weekenden er ikke gået helt stille og rolig for sig. Der har nemlig i alt været 10 anmeldelser om blandt andet indbrud og tyveri.
Annonce

Nordvestfyn: Weekenden har stået på indbrud, tyveri, spritkørsel og hærværk i Middelfart Kommune. Fra fredag til søndag fik Fyns Politi nemlig hele 10 anmeldelser fra henholdsvis Middelfart, Ejby, Nørre Aaby og Asperup.

Politiet modtog tidligt lørdag morgen en anmeldelse om et indbrud i en privat beboelse på Nørre Allé i Middelfart. Tyven fik adgang gennem husets dør. Det eneste, som meldes stjålet, er en nøgle. Det formodes, at tyven har været forbi mellem 00:30 og 01:30 samme nat.

Senere lørdag morgen blev der anmeldt et indbrud på Frederiksøvænget i Middelfart. Døren var brudt op, men intet meldes stjålet.

Tre huse på Vejrupvej i Ejby blev ramt af indbrud i løbet af weekenden. Lørdag morgen modtog Fyns Politi den første anmeldelse om et indbrud, hvor tyven aflistede et vindue til huset, hvorefter tyven nappede kontanter og sølvskeer med sig. Samme indbrudsmetode blev brugt på et andet hus på samme vej. Dog melder døgnrapporten, at der ikke er overblik over, hvad der er stjålet. Den sidste anmeldelse om indbrud fra Vejrupvej i Ejby tikkede ind søndag eftermiddag. Tyven fik adgang til huset gennem en knust rude i døren. Igen, er der intet overblik over, hvad tyven fik med sig.

Et indbrud i et sommerhus på Strandvejen i Asperup blev anmeldt søndag formiddag. En rude i en dør til huset blev knust, hvorefter tyven listede sofa, stole, fjernsyn og spiritus ud af huset.

Senere samme dag blev der anmeldt et indbrud i et skur i Algade i Middelfart. Døren til skuret var brudt op, og en cykel blev stjålet. Det formodes, at gerningen skete mellem lørdag aften og søndag formiddag.

Søndag blev fordøren til en Peugeot 206+ brudt op på Kongebrovej i Middelfart, hvor bilen holdt parkeret. Fra bilen blev en kuffert, en cykelhjelm og en rygsæk stjålet.

Fredag aften modtog Fyns Politi en anmeldelse om spirituskørsel ved Vestergade i Middelfart. Døgnrapporten oplyser, at føreren af en varebil kørte i påvirket tilstand ad Vestergade i nordvestlig retning. Her påkørte vedkommende en personbil, der var parkeret i Vestergade. Føreren af varebilen flygtede fra gerningsstedet men blev kort efter standset og tilbageholdt af vidner.

På Eisbjergvej i Nørre Aaby var en personbil kørt ind i parken på Eisbjerghus Internationale Efterskole, oplyste anmelderen til Fyns Politi fredag morgen. Personbilen var kørt fast og blev skubbet fri af nogle elever fra skolen. Bilen efterlod tydelige spor i græsset. Hændelsen skete torsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce