Annonce
Middelfart

Nyt diskotek kæmper for sit ry

Tadzuzin Kasami har en mission. Han vil gerne give de unge i Middelfart mulighed for at kunne gå trygt og sikkert i byen. Selv om han føler sig forkert behandlet af politiet. Han vil blive ved med at kæmpe for at vise, at diskoteket i Østergade faktisk godt kan løbe rundt.

Club Phønix er nævnt i politiets døgnrapport tre dage i træk for voldepisoder. Diskoteksejer benægter.

Annonce

Siden åbningen af Club Phønix i Middelfart for en lille uge siden, har diskoteket figureret adskillige gange i politiets døgnrapporter.

Men det er ikke retfærdigt, mener diskotekets ejer, Tadzudin Kasami.

- Jeg er ved at blive sindssyg af det. Diskoteket får et dårligt ry, og det går ud over min forretning. I torsdags havde jeg 255 gæster. Fredag og lørdag havde jeg kun 100 hver dag, siger han til Fyens Stiftstidende tirsdag.

Ifølge diskoteksejeren ligger skylden hos politiet. Siden han åbnede, har hans diskotek været nævnt i døgnrapporterne i forbindelse med slagsmål og musik for åbne vinduer.

- Der var slagsmål på Jernbanegade, ved gågaden og oppe på Elmegade. Desuden kan jeg heller ikke have spillet musik for åbne vinduer. Jeg har ingen vinduer, påpeger Tadzudin Kasami og gør opmærksom på, at Bubbas ved siden af har vinduer på første sal.

Annonce

Den ordrette notatpligt

Ifølge Fyns Politi i Middelfart er døgnrapporternes ordlyd ikke ensbetydende med, at Club Phønix er stedet, hvor der er problemer.

- Vi har pligt til at notere nøjagtigt, hvad folk siger i deres anmeldelser, fortæller Jørn Fischer fra politiet i Middelfart og fortsætter:

- Men det kan sagtens være udtryk for, at Club Phønix bliver nævnt, fordi de kender det, siger han.

Det er en oplysning, som Tadzudin Kasami sætter pris på.

- Det synes jeg er meget vigtigt at få frem, siger han.

Læs mere i Fyens Stiftstidende tirsdag

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce