Annonce
112

Ramte pumpestation: Motorcyklist omkommer efter soloulykke på Østfyn

Få timer efter ulykken var den første buket blomster lagt frem ved ulykkesstedet. Foto: Patrick Dejbjerg
En 45-årig mand er mandag middag død af sine kvæstelser efter en ulykke ved Ullerslev.

Ullerslev: En 45-årig mand fra Ullerslev er mandag middag omkommet af de kvæstelser, som han fik, da han mandag formiddag forulykkede på en motorcykel på Gedsbergvej i Ullerslev.

Fyns Politi oplyser, at manden klokken 10.55 ramte en pumpestation i højre side uden for vejen. Der var ifølge politiet ingen øjenvidner til soloulykken, men vidner hørte kort før ulykken motorcyklen accelerere voldsomt op.

Ifølge Fyns Politi havde den 45-årige ingen styrthjelm på, da han kørte galt.

Han blev kørt til behandling på Odense Universitetshospital, men lægerne kunne ikke redde hans liv. Han døde klokken 12.15, oplyser Fyns Politi. Hans pårørende er underrettet.

Lørdag 31. august døde en 40-årig mand, da han mistede herredømmet over sin motorcykel på Hellerupvej i Måre sydvest for Nyborg og ramte et træ. Han kørte uden styrthjelm, da han forulykkede.

Annonce
På vejen op til ulykkesstedet var der en langt dækspor, der målte omkring de 50 meter. Foto: Patrick Dejbjerg
Pumpestationen, som motorcyklisten skulle være stødt ind i. Foto: Patrick Dejbjerg
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce