Annonce
Middelfart

Nyt borgerteam skal styrke kommunens rehabiliterende indsats

Borgerteamet skal dække hele kommunen og består af flere forskellige fagligheder. Foto: Sofie Secher Karlsen
Borgerteamet består af flere forskellige fagligheder, som skal hjælpe borgere med at genvinde tabte evner.

Nordvestfyn: I starten af maj startede et hold nye medarbejdere i Middelfart Kommune. De er en del af Rehabiliteringscenter Middelfart og er et nyt, udkørende borgerteam, som skal hjælpe borgere til mere selvstændighed.

Det skriver Middelfart Kommune i en pressemeddelelse.

Egentlig skulle borgerteamet køre ud fra Kongshøjcentret i Nørre Aaby, men der er ikke plads på plejehjemmet, som står overfor en omfattende renovering. I stedet er teamet placeret på botilbuddet Fælleshåb.

Tilbuddet om hjælp fra det nye borgerteam er rettet mod alle voksne borgere, hvor der er potentiale for at genvinde tabte evner - uanset om borgeren oplever fysiske eller psykiske udfordringer.

En helhedsorienteret indsats

Det nye borgerteam består af både social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter, socialpædagoger og en diætist.

Om det nye team, siger formand for social- og sundhedsudvalget i kommunen, Kaj Johansen (S):

- Vi ved, hvor vigtigt det er at koodiere vores tilbud godt - så borgere i Middelfart Kommune slipper for at skulle fortælle deres historie mange gange, eller bliver bedt om de samme oplysninger af de forskellige medarbejdere, de møder. Derfor arbejder vi målrettet med, i samarbejde med borgeren, at lave én samlet, helhedsorienteret indsats.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce