Annonce
Assens

Nyt ansigt på Assens-redaktionen: - Det er fedt, at noget småt kan betyde så meget

Stine Ploug Christiansen skal arbejde på redaktionen i Assens frem til 1. februar 2021. Foto: Lærke Bjørn Bang
24-årige Stine Ploug Christiansen er ny journalistpraktikant på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og Lokalavisen Assens. Stines første møder med lokale kilder har været lidt af en wauw-oplevelse.
Annonce

- Det er fedt, at noget, der er småt i det store billede, kan betyde så meget for folk, siger Stine Ploug Christiansen.

For hende har de første arbejdsdage på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens budt på flere wauw-oplevelser i mødet med lokale kilder.

Den 24-årige journalistpraktikant, som havde første arbejdsdag 4. august, har blandt andet mødt repræsentanter fra tre fodboldklubber i Haarby-området, som sammen har startet en ny ungdomsafdeling.

En lille historie for nogle - men af stor betydning for lokalområdet.

- Jeg har allerede oplevet, at avisen har en kæmpe værdi for lokalområdet, siger Stine Ploug Christiansen, som glæder sig til at komme endnu mere rundt i Assens Kommune.

Stine, som studerer journalistik på Syddansk Universitet, kommer oprindeligt fra Nykøbing Falster, bor nu i Odense og har familie i Aarup. Hendes oldemor boede i Assens, så Vestfyn er ikke helt ukendt land.

Annonce

Ikke den by, man først tænker på

Da Stine Ploug Christiansen fik praktikplads på Fyens Stiftstidende, ønskede hun at komme til Assens, hvor hun skal arbejde frem til 1. februar 2021.


- Jeg er meget nysgerrig på andre mennesker. Jeg elsker nørder og folk med en speciel passion. Jeg vil gerne vide noget om meget, og jeg vil især gerne fortælle historier om folk, der har opnået et eller andet.

Stine Ploug Christiansen


- Det er ikke den by, man først tænker på, når man tænker på Fyn. Men jeg synes, det er sjovt at se et nyt sted, som jeg ikke kender så godt, og Assens Kommune dækker jo et kæmpe område med mange typer mennesker, lyder det fra Stine Ploug Christiansen.

Netop menneskehistorier er noget, der tænder lys i øjnene på redaktionens nyeste medarbejder. Det var faktisk det, der fik hende til at søge ind på journalist-studiet.

- Jeg er meget nysgerrig på andre mennesker. Jeg elsker nørder og folk med en speciel passion. Jeg vil gerne vide noget om meget, og jeg vil især gerne fortælle historier om folk, der har opnået et eller andet, siger hun.

Har du et godt tip til Stine Ploug Christiansen, kan du kontakte hende på stpch@jfmedier.dk eller tlf. 6545 5943.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce