Annonce
OB

Abildtrup & Rasmussen: Skænderiet med Richard Møller Nielsen, OB-ledelsens hemmelige plan og bud på kommende trænere

Som tak for de mange bidrag fra læsere og lyttere, som sendte spørgsmål ind forud for optagelsen af podcasten, kvitterede Sport Fyn ved at udlodde en OB-trøje og en udgave af bogen Miraklet i Madrid til to heldige bidragsydere, som blev fundet via lodtrækning. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Godt humør, attraktive præmier og sjove anekdoter var på menuen, da Niels Abildtrup og Leif Rasmussen gik i studiet for at optage podcast.

FODBOLD: En ny episode af podcasten Abildtrup & Rasmussen har ramt fyens.dk og faa.dk.

Her samler Niels Abildtrup og Leif Rasmussen op på OB's seneste præstationer, der inkluderer langgaberen i Horsens, ligesom der blev set frem mod OB's hjemmekamp søndag mod Randers.

Desuden bliver der fortalt en lang række anekdoter, talt generelt om fynsk fodbold, engelsk fodbold, dommere, VAR og meget andet. Og så blev der selvfølgelig også uddelt præmier - en bog og en OB-trøje - til to heldige læsere/lyttere, som på forhånd havde bidraget til programmet ved at indsende spørgsmål.

Annonce


Ikke mindst fordi, at Mart Lieders ægtefælle Tess Vester, der er hollandsk landsholdsmålmand og spiller for Odense Håndbold, har bebudet, at hun skal et andet sted hen efter sommerferien, der tager hun gemalen med eller omvendt, det er jeg sikker på.

Niels Abildtrup


Ledelsens hemmelige plan

Vinderen af bogen "Miraklet i Madrid" blev ved lodtrækning Per Egholm, der havde skrevet ind med følgende spørgsmål:

- Jeg synes, det er ufatteligt med alle de gode angrebsspillere, vi bliver fortalt om, at så er de eneste, der har lavet mål Sander Svendsen og Anders K. Jacobsen, som vi ikke kan bruge, hvad mon ledelsens hemmelige plan består af?

Efter at have læst spørgsmålet op, og Niels Abildtrup havde fortalt en anekdote om et skænderi med Richard Møller Nielsen en sen aften på en bar, forsøgte Leif Rasmussen selv at komme med et svar.

- Jeg tror, at nu når OB har hentet Bashkim Kadrii, så må man gå ud fra, at nogle af de andre vil blive sorteret fra, da de ikke længere slår til. Men det er da et problem, at man hiver så mange angribere ind, og man kan være usikker på, hvem der satses på.

Her fremhævede Niels Abildtrup angriberne Bashkim Kadrii, Issam Jebali og Mikkel Hyldegaard. Til gengæld havde han ikke den store tiltro til Mart Lieders fremtid i OB.

- Ikke mindst fordi, at Mart Lieders ægtefælle Tess Vester, der er hollandsk landsholdsmålmand og spiller for Odense Håndbold, har bebudet, at hun skal et andet sted hen efter sommerferien, der tager hun gemalen med eller omvendt, det er jeg sikker på, lød det fra Niels Abildtrup.

Annonce

Ingen OB-krise

Blandt de mange emner, som blev vendt i podcasten, var også OB's chancer for top seks, som blev mindre efter 0-0-kampen i Horsens. Fynboerne er i skrivende stund placeret som nummer syv i Superligaen, hvilket var forventeligt på forhånd, lød det fra Niels Abildtrup.

- Det er jo ingen krise i den forstand. At OB ligger nummer syv er jo helt efter det, man kunne spå inden sæsonen, til gengæld har OB nogle målsætninger, der er helt naturlige. De kunne også ligge nummer seks nu. Det kan også være, de når det. De kan også blive nummer fem.

Herefter supplerede Leif Rasmussen med at svare på en række spørgsmål indsendt af læsere, som gerne ville vide, hvor krisebjælkerne bliver af i Sport Fyns dækning.

- Det er dem, vi benytter os af, hver gang OB er i krise. Men efterhånden er OB nået et fast niveau, hvor man ikke kan forlange mere af dem. Der vil vel først være krise, hvis OB skal kæmpe med Lyngby og Horsens om at undgå nedrykning.

Annonce

Vind OB-trøjer

I løbet af podcasten blev der også trukket en heldig vinder af en OB-trøje. Her hos Sport Fyn har vi flere på lager, og vi har tænkt os at forære dem alle væk.

Vil du også være med i konkurrencerne om fede præmier, skal du følge med på Facebook-siderne "Alt om OB", "Sport Fyn" og læse med i printavisen, hvor Sport Fyn løbende fortæller, hvordan I læsere og lyttere kan vinde præmier.

Podcasten kan blandt andet findes på hjemmesiderne faa.dk og fyens.dk ved at søge på Abildtrup & Rasmussen, samt på fyens.dk/abildtrupograsmussen og i appen Nyhedskiosken.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Lego-familien stopper solcelleplaner ved fynsk Gods: Skaber kæmpe naturprojekt i stedet

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Letbanens åbning vaklede i ugerne før valget: Comsa havde meldt ud, at tidsplanen ikke holdt

Assens For abonnenter

Der er i 2021 søsat planer, der kan skabe over 200 nye boliger i området: - Det er lidt vanvittigt

Erhverv

Pakkerne hober sig op: Kom nu og hent dem

Nordfyn For abonnenter

Udvalgsformand om kæmpe udvidelse: - Landbruget har altså bare en særstatus i den slags sager

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Kerteminde For abonnenter

Mystisk støj kan være skadelig: Nu skal brummende lyd undersøges

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Kerteminde

Øv, øv, øv: Søren var i god tro, men vinduer er ulovlige og skal skiftes

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Livsstil

Prisvindende kok taler af erfaring: - Alle kan lære at spise østers

Navne For abonnenter

Han byggede H.C. Andersen Hotel  og var ikke færdig med forretninger: Richard Wilhjelm blev 93 år

Erhverv

Claus klar til at sætte sin jord under vand for at redde klimaet: Men vi skal jo lige være enige om prisen først

Annonce