Annonce
Middelfart

Nyskabelse: Levende musik i dagligstuerne i Båring

Dansk/islandske Kajsa Vala er blandt de tre kunstnere, som på en aften skal give tre koncerter i tre forskellige huse i Båring. Pressefoto

Musikalske ildsjæle i Båring-Asperup lancerer nyskabende forening, hvor der skal holdes koncerter hjemme i folks dagligstuer - og endda tre koncerter på samme aften.

I Båring har en lille håndfuld ildsjæle sat sig sammen, og stiftet en ny Musik- og Kulturforening med navnet HEIM.

HEIM betyder hjem på færøsk, og er en ny musik- og kulturforening som arrangerer huskoncerter i private hjem i Båring-Asperup. Koncerterne bliver afholdt i en helt almindelig stue. Det vil sige som akustiske intimkoncerter uden scene, scenelys og uden brug af forstærkning.

HEIM vil prøve at skabe rammen for en anderledes og intens musikoplevelse, hvor distancen mellem tilskuer og kunstner minimeres, og hvor man som tilskuer bliver inddraget i musikkens univers.

HEIM håber på at kunne præsentere flere spændende solister, bands og ensembler for et bredt publikum, samt skabe en "scene" for lokale musikudøvere og kunstnere.

Jakob Sveistrup kommer også til Båring, hvor han selvsagt vil have fokus på sit nye album.
Annonce

Inspiration fra Færøerne

Inspirationen til HEIM er hentet fra Færøerne, hvor et lignende koncept har kørt i nogle år og helt kort fortalt går musikeventet ud på, at der på en aften bliver afholdt i alt ni huskoncerter med tre forskellige kunstnere i tre private hjem i Båring. Det vil sige at hver kunstner i hvert hus afholder tre koncerter i løbet af aftenen.

Hver koncert varer cirka 45 minutter med en pause på 45 minutter mellem koncerterne. Publikum vil derved kunne gå fra hus til hus og høre alle tre kunstnere i løbet af aftenen. Målet er, at kunne åbne op for flere huse ved fremtidige arrangementer, og derved sætte Båring-Asperup i fokus, ved at skabe Danmarks måske største "dagligstue festival" i vores lokalområde.

4. februar 2017 slår HEIM dørene op til første huskoncerter med følgende kunstnere:

Jacob Sveistrup, The White Album og Kajsa Vala.

Ældre og bedre end nogensinde. Jakob Sveistrup rejser sig med et nyt album, der redefinerer ham som sanger og komponist. Albummet oser af Jakobs kærlighed til Soul og Funk. The White Album, der altid formår at skabe en sjælefuld stemning til deres optrædener, vil spille lunefulde kendinge samt give publikum mulighed for at opleve nogle af deres nyeste ballader på stammen, der emmer af nordisk melankoli og dyb lyrik.

Dansk / islandske Kajsa Vala er en blanding af rock, folk og country, men også med en snært af nordisk melankoli over sig - referencerne tæller alt fra Sheryl Crow til Lucinda Williams, Emmylou Harris og Patty Griffin. Hun er en rasende dygtig guitarist, som håndterer alt fra dobro til elguitar, og stemmen er stærk og sårbar på een gang.

Efter en forhåbentlig succesfuld og hyggelig aften med masser af god underholdning i de små hjem, kan man godt have brug for lige at fordøje oplevelsen.

HEIM arrangerer derfor et "After Party", hvor der vil være mulighed for at mødes over en kop kaffe/øl, eller et glas rødvin, og få vendt oplevelsen med andre.

Billetter kan købes via HEIM's hjemmeside www.heim-event.dk eller i Dagli'Brugsen Asperup.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce