Annoncørbetalt indhold

Nysgerrig på rawfood? Kom i gang på bedste vis

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Rawfood er et koncept, som de færreste kendte til, hvis vi går mere end ti år tilbage. I dag ser det anderledes ud, og det er noget, som mange har hørt om, og en del har selv prøvet kræfter med rawfood eller besøgt en rawfood-restaurant.

Kort sagt er rawfood mad, som ikke er opvarmet til mere end 42 grader, og dette er ikke uden grund.

Annonce


Få mest muligt næring ud af fødevarerne

Det virker måske umiddelbart fjollet ikke at varme fødevarerne op til mere end maksimalt 42 grader. Der er dog en mening med galskaben, for faktisk er der mange sundhedsmæssige fordele ved at spise mad, der på denne vis er ubehandlet.

Når fødevarer opvarmes, vil en del af deres næringsstoffer nemlig gå tabt, og du vil dermed ikke nyde godt af al næringen, der er i maden.


En anden fordel ved ikke at opvarme fødevarerne for meget er, at det vil lette fordøjelsen, og du vil sandsynligvis opleve at have mere energi.


Sådan kommer du i gang

Hvis du alligevel ikke synes, at rawfood-kosten lyder helt dum, kan du med fordel prøve den af. Her handler det om at komme i gang på den bedste måde, så det bliver både nemt og lækkert. Et sted, hvor du har rig mulighed for at finde en lang række spændende og smagfulde rawfood-produkter, er hos denne rawfoodshop. Her finder du lækre og naturlige produkter, som er uden tilsætningsstoffer.


I den store rawfoodshop finder du alt lige fra nødder til bønner, chokolade og en helt masse andet. Der er også tang i sortimentet, hvis du gerne vil prøve kræfter med noget helt nyt. Derudover er der lækre koldpressede olier, som vil gøre, at din salat når nye højder.


Overkommelige priser

Mange har en idé om, at det er dyrt at leve af rawfood, og at produkterne slet ikke er til at betale. Sådan forholder det sig nu heldigvis ikke. Du kan nemlig sagtens finde rawfood til fornuftige priser, som gør, at det ikke behøver at være dyrt at blive mæt.

Du kan i øvrigt være heldig at finde varer til nedsatte priser og diverse kampagner med specialpriser.


Hvis du gerne vil leve sundt og have mest mulig næring ud af dine fødevarer, er rawfood klart værd at overveje. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan komme i gang med en rawfood-kost og få et indblik i, hvad der vil fylde i kosten, hvis du er nysgerrig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.