Annonce
Nyborg

Nyopstartet firma: Louise drømmer om at gøre gode oplevelser endnu bedre

40-årige Louise Dyrhave er netop startet som servicedesigner, og håber at kunne hjælpe mange af landets butikker, hoteller og restauranter. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Som nyopstartet servicedesigner håber Louise Dyrhave at kunne hjælpe landets serviceerhverv til at give kunderne en endnu bedre oplevelse.
Annonce

Nyborg/Ullerslev: Mens den ene virksomhed efter den anden er lukket på grund af coronakrisen, har 40-årige Louise Dyrhave valgt at gå den modsatte vej. Hun har startet sit eget firma midt i krisen.

Louise Dyrhave, der er uddannet receptionist fra Palace Hotel i København, har i løbet af sin karriere blandt andet arbejdet som stuepige, oldfrue og receptionschef. Hun var dog lige en tur forbi sygeplejestudiet, inden hun besluttede sig for at skulle arbejde i hotelbranchen. Men nu har hun taget skridtet videre - hun er blevet sin egen chef som servicedesigner.

For Louise Dyrhave var nu nemlig det helt rette tidspunkt at starte på. Som servicedesigner hjælper hun butikker, hoteller, eventarrangører og lignende med at give kunderne en endnu bedre oplevelse, end de i forvejen blev tilbudt. Og det mener hun, at der er brug for efter flere måneders nedlukning.


- Vi har været vant til at hjælpe til i min mors forretning, siden vi var helt små. Jeg tror, at jeg begyndte at passe telefonen, da jeg var omkring 10 år. Og det var også herigennem, at jeg lærte, hvor vigtig service er, når man har med kunder at gøre.

Louise Dyrhave, servicedesigner


- Vi er generelt ikke ret gode til at servicere i Danmark. Hvis kunderne oplever dårlig service, er det ikke et sted, de lægger deres penge igen. Og de fleste har brug for, at kunderne lægger deres penge ved dem - især efter nedlukningen. Derfor er det vigtigt, at servicen er i orden - og det kan jeg hjælpe med, lyder det fra den nyopstartede servicedesigner.

Hun håber, at virksomhederne også kan se en gevinst i at investere i hendes ekspertise netop nu, hvor branchen lider. Planen er, at Louise Dyrhave med tiden skal være servicedesigner i hele landet.

Annonce

Født til at være selvstændig

Selv om der ikke havde været en coronakrise, er Louise Dyrhave overbevist om, at hun var blevet selvstændig alligevel. Med en tipoldefar der var selvstændig sadelmager på Nyborg Torv, en morfar og farfar, der også var selvstændige, samt en mor og søster, der også er deres egen chef, lå det næsten i kortene, at Louise Dyrhave også skulle være det.

Louise Dyrhave håber at kunne være servicedesigner i hele landet. Foto: Maria Frellesen Pedersen

- Vi har været vant til at hjælpe til i min mors forretning, siden vi var helt små. Jeg tror, at jeg begyndte at passe telefonen, da jeg var omkring 10 år. Og det var også herigennem, at jeg lærte, hvor vigtig service er, når man har med kunder at gøre.

Derfor så Louise Dyrhave heller ingen grund til at droppe sine planer om at blive selvstændig, da coronaen gjorde sit indtog i landet. Ifølge hende er det vigtigt, at man forfølger sin drøm og tager chancen, selv om det måske ikke er det åbenlyse valg.

Annonce

De mange kasketter

Når Louise Dyrhave ikke agerer servicedesigner, har hun mange andre poster, som hun tager sig af. Efter hun flyttede tilbage til Ullerslev for fem år siden med sine to drenge på 9 og 13 år, meldte hun drengene til spejder, så de kunne danne sig et netværk i byen. Det medførte, at hun i dag selv er spejderleder på tredje år.

- Jeg har selv gået til spejder, da jeg var barn, hvor hele familien var samlet om det. Det ønskede jeg også for mine drenge, at de skulle opleve. Og så er det bare en helt fantastisk flok, vi har.

Louise Dyrhave

  • 40 år.
  • Er født og opvokset i Ullerslev.
  • Bor i Ullerslev med sine sønner Luke på 13 år og Jonah på ni år.
  • Uddannet receptionist fra Palace Hotel i København.
  • Sidder i bestyrelsen for Udvikling Ullerslev.
  • Er spejderleder i Ullerslev Spejdergruppe.

Udover at være spejderleder nyder servicedesigneren også at være værtinde for venner og familie.

- Jeg er blevet en smule skadet af mit fag. Jeg elsker at arrangere ting og være den gode værtinde for mine gæster.

Af samme grund har Louise Dyrhave for andet år i streg valgt at arrangere en pop-up koncert i sin egen have, hvor hun har hyret et lokalt band til at spille for dem, der lægger vejen forbi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Navne

Jens Thurøe fylder 60

Annonce