Annonce
Navne

Nyhedsvært Charlotte Beder fylder 40 år

Charlotte Beder fylder 40 år. Foto: Carsten Andersen/TV 2
Annonce

40 TV 2 News-vært Charlotte Beder, der er bosiddende i København, fylder 40 år lørdag 15. oktober.

Charlotte Beder går gerne uden om de kulørte blade. Hun foretrækker fokus på sit fag, sin faglighed og sin rolle som journalist. Historierne er i fokus og den røde løber ganske sekundær.

For det er som den kompetente, fokuserede og altid smilende journalist med stort J, de fleste af kollegerne på TV 2 News kender Charlotte Beder. Hun læser gerne en stak aviser - både danske og internationale - inden hun møder på arbejde, og de færreste kilder ønsker at komme i kløerne på hende, hvis først hun finder sin ofte underspillede, men sylespidse interviewteknik frem.

Diverse topchefer har oplevet, at de sad over for en kvinde, der kendte fakta og kunne sit kram. En respekt og anseelse, som også har gjort Charlotte Beder til en yndet ordstyrer, når erhvervslivet holder konferencer.

Og hvis nogen skulle synes, at det lyder lidt for alvorligt og kedeligt, så er det skudt helt ved siden af. For Charlotte Beder er en kvinde, der elsker det gode selskab - gerne med et glas i hånden - og som altid møder verden med et optimistisk sind.

Et smittende, positivt humør, som ikke bare gør hende respekteret for sin faglighed, men også meget afholdt blandt kollegerne på News.

For Charlotte har en ukuelig vilje til at se løsninger og insistere på, at alt skal lykkes. Hun er en arbejdshest, der formidler med engagement.

Hendes karriere har kredset om politik og erhvervslivet. En periode arbejdede hun på erhvervsredaktionen på Berlingske, på den politiske redaktion på Morgenavisen Jyllands-Posten og som finansvært på TV 2.

Og efter en afstikker som vært på TV Avisen hos DR fandt Charlotte hjem igen i 2014. Og på TV 2 har hun hjemme.

Også privat, hvor hun danner par med chefredaktør i TV 2 Nyhedscenteret, Morten Nymand. (TV 2 News) Foto: Carsten Andersen/TV 2

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce